2777
2789

عزیزم 

با تعلیق شدن فقط دسترسی خودتون بسته میشه. 

تاپیک ها و کاربریتون مثل سابق باقی می‌کونه و حتی کسی متوجه تعلیقتون هم نمیشه. 

درواقع اینکه دیگه نیایید، با تعلیق شدنتون هیچ فرقی نخواهد داشت. 

اگر هدفتون حذف کاربری هست، حذف نمیشه. 

تاپیک هم هم همینطور. 

پس اگر قصد دارید تاپیک هاتون رو حذف کنید، اول برای حذف اون ها اقدام کنید. در غیر این صورت دیگه حتی راهی برای تاپیک هاتون هم نخواهید داشت. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
عزیزم با تعلیق شدن فقط دسترسی خودتون بسته میشه. تاپیک ها و کاربریتون مثل سابق باقی می‌کونه و حتی کسی ...

حقیقتا تاپیک های خیلی ساده ای میزنم و یک نفر میاد حرف زشت میزنه و یا فحش میده و تاپیک من به خاطرش قفل میشه و یا خودم مجبورم قفل کنم و اون کاربر تعلیق نمیشه.و دیگه دلم نمیخواد باشم این روند رو بی انصافی میدونم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حقیقتا تاپیک های خیلی ساده ای میزنم و یک نفر میاد حرف زشت میزنه و یا فحش میده و تاپیک من به خاطرش قف ...

همیشه هستند انسان هایی که رفتارشون برامون آزار دهنده است. 

بهترین کار بی تفاوت عبور کردنه❤️

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy