2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست
سلام عزیزم خوبی ببخشید این سوال رو میپرسم موهای ناحیه شرمگاهی دخترم بیشتر شده و بلند و اذیتش می‌کنه ...

عزیزم یعنی کامل دراومده؟برای دختر من فقط اون قسمتای پایینش بلندو مشکی ولی بالاش هنوز هیچی ..زیر بغلم الان کم کم دارن در میان 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم یعنی کامل دراومده؟برای دختر من فقط اون قسمتای پایینش بلندو مشکی ولی بالاش هنوز هیچی ..زیر بغلم ...

نه عزیزم همون قسمت پایین زیاد شده و بلند اذیتش می‌کنه 

زیر بغل که خیییلی کم و بور اصلا مشخص نیست 

به نظرت موبر بده بخریم براشون ؟

نمی‌دونم والا من میترسم کرم موبر استفاده کنم باعث بشه بلوغش سریعتر پیش بره 

چون دکتر میگم لوازم آرایش استفاده نکنه 

دیگه کرم مو بر هم جز محصولات آرایشی هست 

تو فکرم نوره بود که میگن برا بدن مفید هم هست.دیحه نمی‌دونم برا بچه ها هم مفیده یا نه

نه عزیزم همون قسمت پایین زیاد شده و بلند اذیتش می‌کنه زیر بغل که خیییلی کم و بور اصلا مشخص نیست

دختر منم خیلی میخارونه خودش رو فقط دوبار قیچی کردم دیگه نزاشت ولی الان اذیته ..بعدشم مریض میشه عفونت میگیرن بچن نمیتونن کامل بهداشت رعایت کنن

دخترم تو جمع همش خودشو میخارونه دلم براش میسوزه بعد قیچی که کردم بدتر خارش گرفت چون از ته براش نزدم

آره باید از ته تمیز بشه 

از همه راحت تر به نظر همین موبر یا نوره هستش 

که دردی هم نداره مثل کرم می‌زاره بعد میشوره

آره باید از ته تمیز بشه از همه راحت تر به نظر همین موبر یا نوره هستش که دردی هم نداره مثل کرم می‌زار ...

یکی از کاربرا اسم یه کرم موبر گفت برام که می‌گفت عالیه برای بچه ها نمی‌دونم اسمشو کجا نوشتم باید بگردم

یکی از کاربرا اسم یه کرم موبر گفت برام که می‌گفت عالیه برای بچه ها نمی‌دونم اسمشو کجا نوشتم باید بگر ...

پیدا کردنی حتما به من خبر بده عزیزم ،تو اینترنت هم هرچی سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم