2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590817 بازدید | 6418 پست
فقط سینه هاش جوونه زده مشخص نیستن14ابان وقت دکتر داره ازمایش دوباره میخواد بنویسه.سن مچ دستش یه دکتر ...

به نظرم همون 9 بیشتر بهش میاد چون سینه هاشم رشد کرده دیگه..  قدش برا همون سن 9 عالیه..  مهرسا سن استخوانیش 9سال بود قدش 130 بود وزنش ولی کمتر بود 24 تا بود حدودا  خیلی لاغر بود

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
راستش من هنوز جدی نگرفتم ی مدت بشدت نگران بودم الان کمترولی باید هروز ببرمش دوچرخه سواری حداقل اینم ...

دوچرخه عالی برا قد ورزش کششی هم کنارش انجام بده.. سنش برا جوانه زدن سینه خوب تا 2 سال و خورده دیگه پریود میشه این دو سال انشالله خوب قد بکشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوچرخه عالی برا قد ورزش کششی هم کنارش انجام بده.. سنش برا جوانه زدن سینه خوب تا 2 سال و خورده دیگه پ ...

8سال و7ماهش بود انداره عدس سفت شد 

الان نرم و پهن شده ولی اصلا معلوم نیس صافه دست بزنی مشخصهفقط برا رحمش نگرانم سونو کرد گفت دوسه سال دیگه پریود میشه رحمش یکم بزرگ شده

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
8سال و7ماهش بود انداره عدس سفت شد الان نرم و پهن شده ولی اصلا معلوم نیس صافه دست بزنی مشخصهفقط برا ر ...

چون لاغر مشخص نیست... خوب رحمش هم طبیعی دیگه 2  3 سال دیگه باید پریود بشه. سن بلوغش خوب ب نظرم 11ونیم تا 12 پریود میشه

دوچرخه عالی برا قد ورزش کششی هم کنارش انجام بده.. سنش برا جوانه زدن سینه خوب تا 2 سال و خورده دیگه پ ...

اخه میدونی خواهرمم 

9سالگی سینش درد میکرد یادمه.

ولی 15سالگی پریود شد قدش165تقریبا

خودمم همینطور فقط من 14پریود شدم.157

مامانم 17 سالگی پریود شد ولی قد بلند نیست160تقریبا

چون لاغر مشخص نیست... خوب رحمش هم طبیعی دیگه 2 3 سال دیگه باید پریود بشه. سن بلوغش خوب ب نظرم 11ونی ...

اخه خیلی زوده.

کاش دیر بشه 

کاش حداقل قد بکشه الویتم قدشه.

چیا بدم خیلی جواب بده 

بادوم. قلم خوبه؟

میگو؟

دیگه چی 

سبزیجات نمیخوره 

فقط قرمه سبزی

اخه میدونی خواهرمم 9سالگی سینش درد میکرد یادمه.ولی 15سالگی پریود شد قدش165تقریباخودمم همینطور فقط من ...

سن پریودی خیییلی پایین امده قدیم ها مامان و خاله و مامان بزرگم میگن 13 تا 14 پریود شدن. الان این نسل به 11 برسن هنر کردن. خیلی پایین امده.. برا ی بچه واقعا سخت خودش جمع و جور کردن

سن پریودی خیییلی پایین امده قدیم ها مامان و خاله و مامان بزرگم میگن 13 تا 14 پریود شدن. الان این نسل ...

چه بده طفلیا حالا قد بکش.هر وقت شدن بشن 

دوستم ده سالگی پریود شده ولی قدش بالای 170

اخه خیلی زوده.کاش دیر بشه کاش حداقل قد بکشه الویتم قدشه.چیا بدم خیلی جواب بده بادوم. قلم خوبه؟میگو؟د ...

بیشتر چیزای ک نخوره مهم چون چربی و قند مصنوعی و مواد نگهدارنده بلوغ و سریع تر میندازه...  از بس بچها این نسل پیتزا و ساندویچ و انواع شکلات و...  خوردن اینجوری شدن

کشک ماست دوغ کره طبیعی پنیر (اگ شیر نمبخوره)   حتما دو سه وعده از این لبنیات بخوره

سبزیجات هرچیزی ک دوس داره مثلا اب هویج بچها دوس دارن یا سالاد با غذا با لیموترش و به جای سس ماست بزن 

برنج کمتر بخورن بهتر گوشت برا رشد شون خوبه ولی زیادیش خوب نیست هر روز ی وعده گوشت باشه ماهی عالی اگ. بخورن دمن خودم خون ب جیگرم میکنه تا بخوره  میگو خیلی خوبه  سینه مرغ زینک زیاد داره  اگ دخترت بد غذا نیست بوغلمون بهتر از مرغ خیلی خواص داره. دخترم نمیخوره 😔

گندم و لوبیا خییلی خوبه  براش خوراک لوبیا درس کن یا با اب قلم ک چربیش کاملا گرفتع باشه و یکم گوشت بره برلش حلیم درس کن 

سرخ کردنی کم بخوره. 

اخه خیلی زوده.کاش دیر بشه کاش حداقل قد بکشه الویتم قدشه.چیا بدم خیلی جواب بده بادوم. قلم خوبه؟میگو؟د ...

بیشتر چیزای ک نخوره مهم چون چربی و قند مصنوعی و مواد نگهدارنده بلوغ و سریع تر میندازه...  از بس بچها این نسل پیتزا و ساندویچ و انواع شکلات و...  خوردن اینجوری شدن

کشک ماست دوغ کره طبیعی پنیر (اگ شیر نمبخوره)   حتما دو سه وعده از این لبنیات بخوره

سبزیجات هرچیزی ک دوس داره مثلا اب هویج بچها دوس دارن یا سالاد با غذا با لیموترش و به جای سس ماست بزن 

برنج کمتر بخورن بهتر گوشت برا رشد شون خوبه ولی زیادیش خوب نیست هر روز ی وعده گوشت باشه ماهی عالی اگ. بخورن دمن خودم خون ب جیگرم میکنه تا بخوره  میگو خیلی خوبه  سینه مرغ زینک زیاد داره  اگ دخترت بد غذا نیست بوغلمون بهتر از مرغ خیلی خواص داره. دخترم نمیخوره 😔

گندم و لوبیا خییلی خوبه  براش خوراک لوبیا درس کن یا با اب قلم ک چربیش کاملا گرفتع باشه و یکم گوشت بره برلش حلیم درس کن 

سرخ کردنی کم بخوره. 

بیشتر چیزای ک نخوره مهم چون چربی و قند مصنوعی و مواد نگهدارنده بلوغ و سریع تر میندازه... از بس بچها ...

شیر دوست داره.

من فراموشکارم یادم میره بدم.

هویج و بادمجون و بامیه دوست نداره 

میگو ماهی میدم پس 

با ای قلم.

مرسی عزیزم♥️

شیر دوست داره.من فراموشکارم یادم میره بدم.هویج و بادمجون و بامیه دوست نداره میگو ماهی میدم پس با ای ...

قربونت عزیزم سویا و کنسرو شکلات کاکاو اینا کلا نخوره 

هرچی چربی کمتری داشته باشه بهتر چون چربی باعث میشه هورمون زنانه بیشتر تولید بشه بلوغ سریع تر پیش بره

هورمون زنانه همون هورمون جنسیه؟