2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590268 بازدید | 6399 پست
چرا قبولش نداری ؟ میشه تجربه ت رو بگی ممنون میشم؟

پارسال که دنبال دکتر غدد بودم اسم علایی هم بود چون نظراتش بالا بود زنگ زدم  وقت دیرداد چون عجله داشتم از سیاری فرد وقت گرفتم تو مطب دکتر سیاری فرد دونفر بودن که قبلا پیش علایی میرفتن و از نظراتش راضی نبودن اونجا داشتن صحبت میکردن درموردش

جالبه امروز هم که تو مطب سوال کردم از کناریم چطور دکتریه اونم اسم علایی اورد که قبلا پیش اون رفته بودم و سریع امپول تجویز کرده اما اومدم اینجا کفت فعلا صبر کن و‌خیلی راضی بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم ۹ سالم بود پریود شدم رشدی قدمم‌ از بقیه دوستام بیشتر بود  سینه هام بزرگتر از هم سن هامه 

الان سینه هام بازم بزرگه ،قدمم بعد یه مدت رشد نکرد 

لطفا برای دخترت توضیح بده و کلاس هایی مثل والیبال یا ورزش های کششی انجام بده

شنیدیم یه آمپول هایی هست برای رشد قد میزنن تروخدا از اون هم قافل نشید آینده دخترتون دست شماست الان 

hope is dangerous thing for a woman like me to have 
بلوغ دخترت با چه قدی شروع شد عزیزم یادته ؟ اولین باری که سینه ش جوانه زد چند ساله بود و با قد چند سا ...

دقیق یادم نیست ولی قدش 130 تا 135 بوده سینه ش هم دکتر معاینه کرد میگفت چربیه. ولی موی زاید داشت و سینش هم رشد کرد

پارسال که دنبال دکتر غدد بودم اسم علایی هم بود چون نظراتش بالا بود زنگ زدم وقت دیرداد چون عجله داشت ...

دختر من سینه ش تا جوانه زد هشت و سال و نیم بود دکتر غدد سریع گفت باید آمپول توقف بزنی 

منم چون نمی تونستم به نظر یه دکتر اعتماد کنم رفتم پیش علایی،

علایی گفت چون بلوغ شروع شده بچه خودش جهش داره با آمپول جلو جهش قدی رو میگیری گفت بزار جهش رد بشه اگه 

جهش خوبی نداشت تو مرحله ی آخر آمپول تجویز میکنم 

آخرین بار تیرماه بود که رفتم پیش علایی گفت ۵ ماه دیگه باز مراجعه کن حالا آذر ماه باز میرم 

پارسال که دنبال دکتر غدد بودم اسم علایی هم بود چون نظراتش بالا بود زنگ زدم وقت دیرداد چون عجله داشت ...

دختر من هر بار میبردم آزمایش و عکس مچ دستش خوب بود و مشکلی نداشت آخرین بار سه ماه قبل پریود هم آزمایش گرفتم که بازم مشکلی نداشت و دکتر تعجب کرد که پریود شده و بلافاصله دیفرلین و هورمون رشد داد که با چند دکتر مشورت کرد اونا مخالف بودن و میگفتن هیچ تثیری برای دخترت نداره و عوارض داروها رو وارد بدنش میکنی

دختر من سینه ش تا جوانه زد هشت و سال و نیم بود دکتر غدد سریع گفت باید آمپول توقف بزنی منم چون نمی تو ...

منم 8سال و نیم بود که میگفت سینه م درد میکنه که دکتر معاینه کرد گفت چیزی نیست و چربیه از 9 سالگی هم موهای کرکی شروع به رشد کرد. دخترم دقیقا تو همون سنی پریود شد که خودم پریود شدم ولی دوره ما که آزمایش و سن استخوانی و بلوغ زودرس نبود

دقیق یادم نیست ولی قدش 130 تا 135 بوده سینه ش هم دکتر معاینه کرد میگفت چربیه. ولی موی زاید داشت و سی ...

شرایط قدی شما و همسرتون مثل من ، طبق قد خودت و همسرت لیاقت ژنتیکی دخترت حدودا ۱۵۹ سانت 

دقیقا مثل دختر من  ولی دکتر دخترم می‌گفت ۱۴۸ میشه آمپول توقف بزن که به ۱۵۲ برسه 

ولی وقتی رفتم پیش علایی گفت الان نمیشه قطعی نظر داد تا زمانیکه جهش رد بشه 

حتما دختر شما باز قد می‌کشه فقط بعد پریود رشد قدی خیلی کند میشه 

دختر من سینه ش تا جوانه زد هشت و سال و نیم بود دکتر غدد سریع گفت باید آمپول توقف بزنی منم چون نمی تو ...

نظرش در مورد اینهمه اختلاف سن استخوانی با تقویمی چی یوذ

خیلی خوبه اینطوری تجربیات و نظرات دکترای مختلف باهم شیر کنیم

دختر من هر بار میبردم آزمایش و عکس مچ دستش خوب بود و مشکلی نداشت آخرین بار سه ماه قبل پریود هم آزمای ...

ببین همه کسانی که آمپول میزنن تا زمانیکه که قد به ۱۵۰ برسه قطع می‌کنن ، و دکترا خودشون میگن نباید با قد کمتر از ۱۵۰ پریودی اتفاق بیافته ، پس دخترت که با قد ۱۴۹پریود شد قدش مناسب بوده ، مطمئن باش باز قد می‌کشه 

دکتر گفت از زمان بلوغ تا انتهای بلوغ دخترا ۲۵ سانت قد میکشن 

پس اگه بلوغ دخترت با قد ۱۳۰ شروع شده تا ۱۵۵ حتما میرسه 

دختر من هر بار میبردم آزمایش و عکس مچ دستش خوب بود و مشکلی نداشت آخرین بار سه ماه قبل پریود هم آزمای ...

کار خوبی کردی بنظرم

با توجه به اینکه هنوز وقت داره تا میتونی تلاشت بکن

شک نکن به ۱۶۰ میرسه انشالله

ببین همه کسانی که آمپول میزنن تا زمانیکه که قد به ۱۵۰ برسه قطع می‌کنن ، و دکترا خودشون میگن نباید با ...

این ۲۵ سانت برای همه یکسانه؟

امکان نداره مثلا ۱۵-۲۰ باشه؟

اگر رشد موهای زاید بلوغ حساب کنیم پس دختر منم با قد ۱۳۰ شروع شده بلوغش