2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595804 بازدید | 6484 پست
سلام ،لطف میکنید ادرس و شماره دکتر رو بدین .منم دخترمو پارسال بردم پیش دکتر ریاحی ،اهواز.همین حرفهای ...

باشه عزیزم، پیامتون را ذخیره کردم که براتون بفرستم.

انشاالله که نتیجه بگیرید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام ،لطف میکنید ادرس و شماره دکتر رو بدین .منم دخترمو پارسال بردم پیش دکتر ریاحی ،اهواز.همین حرفهای ...

نسخه ی دخترمو پیدا کردم، این بود ادرسش

اصفهان، میدان لاله، ابتدای خیابان لاله، بعد از کوچه ۶۴(شهید عرب زاده)

۰۳۱۳۳۴۷۰۱۳۷۲

یوسفیان

برای چند سال پیش بود ولی به احتمال زیاد همون جا هستند هنوز

[QUOTE=348126891]سلام عزیزم، ببینید من رفتم دکتر هاشمی همون موقع گفت ماه دیگه امپول، یه نفر یه طب سنتی بهم پیشنهاد دا ...[/QUO

نه عزیزم اصفهان نیستم ، تهران هستم 

عرقیجات یادت هست چی بودن ؟ عرق کاسنی و شاهتره بود ؟ 

[QUOTE=348126891]سلام عزیزم، ببینید من رفتم دکتر هاشمی همون موقع گفت ماه دیگه امپول، یه نفر یه طب سن ...

اب کاهو یک استکان صبح و عصر

دم کرده ی پوست درخت بید(,بیدش مخصوص بود)

روغن کدو کف دست و پا ماساژ داده شود(من شبها وقتی میخوابید انجام میدادم)

بولاغوتی، شاطره، کاسنی، از هرکدوم به مقدار مساوی مخاوط بشه روزی سه بار یه استکان کوچیک.

عدم مصرف شکر، کنسرو، سرخ کردنی، فست فود

همه ی ادویه جات را حذف کردم به غیر زردچوبه

این نسخه ی دختر من بود. جواب هم گرفتم ولی نمیدونم برای همه میشه استفاده کرد یا نه. چون گفتید بفرستید، فرستادم.

سلام دخترتون را بردید دکتر؟

سلام عزیزم امروز دخترمو بردم پیش دکتر خودش تو دوماه فقط دو میل قدش اضافه شده از دکترش پرسیدم برای قدش که هم قد خودم میشه یا نه گفت اصلا قابل پیش بینی نیس قد فقط ورزش کنه زود بخابه انشالله قد هم می‌کشه..گفتم دکتر اولش گفته نهایت بشه ۱۴۵میگفت به این حرفا گوش نده مگه میشه قد نکشه