2777
2789
برای اطلاعات بیشتر و خرید این محصول روی لینک زیر کلیک کنید

http://powermc.net/product.php?id=129

هر کیت شامل راهنمای کامل استفاده، دانستنی‌های جالب، پرسش و پاسخ و همچنین ابزارهای حفاری مخصوصی است که به شما در کشف بقایای موجود دفن شده کمک می‌کند. اطلاعات ضروری هنگام مطالعه‌ی موجودات ماقبل تاریخ، اغلب با کلماتی مواجه می‌شویم که دانستن آنها برای آشنایی با این موجودات ضروری است.

قیمت : 31000 تومان

در اینجا توضیحاتی درباره‌ی بعضی از این کلمات داده شده است. ژوراسیک : یکی از دوره های زمین شناسی است که حدودا از 200 میلیون سال پیش تا 145 میلیون سال پیش ادامه داشته است. در این دوره مهره‌دارانی مانند خزندگان، ماهی‌ها و دوزیست‌ها فراوان بوده‌اند‌. همچنین دایناسورها گسترش پیدا کرده‌ و اولین پرندگان به وجود آمدند. کرتاسه : یکی از دوره‌های زمین‌شناسی است که حدودا از 145 میلیون سال پیش تا 65 میلیون سال پیش ادامه داشته است. در اواخر این دوره بعضی پستانداران کوچک به‌ وجود آمدند و با پایان این دوران بعضی از گونه‌های جانوری از جمله دایناسورها منقرض شدند. دایناسور : دایناسورها گروهی از خزندگان مهره‌دار بودند که از 230 میلیون تا 65 میلیون سال پیش ساکن کره‌ی زمین بوده‌اند. به نظر می‌آید علت انقراض آنها تغییرات آب و هوایی ناشی از برخورد شهاب سنگی عظیم با زمین بوده است. دیرین‌شناسی یا دیرینه‌شناسی : شاخه‌ای از زمین‌شناسی است که به بررسی آثار و بقایای موجودات دیرینه می‌پردازد و محیط زیست آنها را مشخص می‌کند. علم دیرین‌شناسی به شاخه‌های گوناگونی مانند گیاهی وجانوری تقسیم می‌شود. به کسی که به مطالعه‌ی دیرین‌شناسی می‌پردازد دیرین‌شناس می‌گویند.

ابعاد :

21.5H x 16.5W cm
http://www.2.zarinfilm7.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.