2777
2789
عنوان

مامانهای گل آبان 94

| مشاهده متن کامل بحث + 120159 بازدید | 20432 پست
خوشبختى جون مت خیلى ترسیدم.امروز که رفتم سر کار دلم و ببخشید واژنم خیلى درد گرفت.خیلى ترسیدم. ١0 روز دیگه نوبت سونو دارم.ولى فکر نکنم قلب تشکیل شده باشه.رفتم احتمالا فقط کیسه را مى بینم. من تا اون موقع 7 هفته ام تمام شده.
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگران نباش منم خیلی نگران بودم ولی فکر کردم که هر چی خواست خدا باشه همون میشه مگه اومد نشون تو دلمون کار ما بود که بقیه ش به عهده ما باشه؟ در ضمن آیه ای از سوره رعد میگه خدا فقط از بار زن آبستن باخبر است از نقصان یا سلامتش. پس اراده اراده خداست. هر چی آون بخواد اتفاق میوفته گلم. البته من خودمم بعضی وقتها داغون میشم خخخخخخخخخخخ ولی وقتی یکی بهم میگه هرچی خواست خدا باشه آروم میشم
تنها به خدا توکل می کنم که او برای کفایت امور کافی است. خدا جونم دوست دارم دوسم داشته باش.
مهربانی جان نگران نباش من سرپسرم دقیقا هفته هفتم که رفتم سونو ینی سونوسن حاملگی رازد هفت هفته هم قلبش تشکیل شده بود وتوی سونوهم نشون داد
زیبا...هوای حوصله ابریست ....چشمی ازعشق ببخشایم تازودآفتاب بشویددلتنگی مرا زیبا...کنارحوصله ام بنشین
اره فکر کنم یه کلوپ تشکیل دادن.ولى اونجام کسى نیست. اگر میو مدیم و تجربیاتمون را به هم مى گفتیم خیلى خوب بود. من کلوپ دعوتت مى کنم
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا