2777
2789
عنوان

مامانهای گل آبان 94

| مشاهده متن کامل بحث + 120159 بازدید | 20432 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش من به احتمال زیاد باید تیکرم رو تغییر بده چون دکترم تاریخ تقریبی زایمان رو 6 آبان تعیین کرده، بعد هم خوب همه اینها تقریب هستش دیگه، معمولا بارداری فاصله بین دو پریود اتفاق میفته، حالا تو این 20 روز فاصله یکی اولش و یکی نزدیک به آخرهاش! من سر پسر اولم اینقدر زود متوجه شدم که دکتر آزمایشگاه وقتی همسرم رفت جواب رو بگیره تلفنی باهام صحبت کرد که مطمئن بشه تاریخ آخرین پری رو اشتباه ننوشتم ولی اینبار چون تازه یکماهی بود شروع کرده بودم به خوردن قرص تیرویید چند روز اول تاخیر رو گذاشتم به حساب اون، تازه 2 روز بعد از زمانی که باید پریود میشدم هم یه نصف روز خونریزی داشتم و بعد قطع شد، که گاهی این لکه بینی قبل از پریود رو دارم ، منم گذاشتم رو حساب پریود، 2 روز دیگه هم صبر کردم دیدم خبری نشد، بعد بی بی چک گرفتم و دیدم بله...
مرسی، شما هم همینطور. راستش ته ته دلم دختر، چون یه پسر دارم، ولی اونقدری هم برام فرق نمیکنه، پسر هم بشه فکر میکنم برای پسر اولم بهتر باشه ولی دختر بشه جنس ما جور میشه :)