2777
2789

خیلییییییی فیلم قشنگی بود ولی خیلی اموزنده بود که باید اشتباهات گذشتمونو جبران کنیم خیلی قشنگ بود 

فاز منو درک نمیکنی ☺😊 فوتبالی طرفدار استقلال 💙💙😙 گفتم که بدانی 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی قشنگه چقد سرش گریه کردمم

منم سر دوقسمت آهرش انقدر گریه کردم سر درد گرفتم چشمام پف کرد،یعنی گریه میکردمااااا

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
منم سر دوقسمت آهرش انقدر گریه کردم سر درد گرفتم چشمام پف کرد،یعنی گریه میکردمااااا

وایییی من که دیووونه شدم اخرش اصن نمیتونستم سریال دیگه نگاه کنم خیلی قشنگ بود 

وایییی من که دیووونه شدم اخرش اصن نمیتونستم سریال دیگه نگاه کنم خیلی قشنگ بود 

خیلیا میگفتن عاشقان ماه گریه داره ولی من براش گریه نکردم،ولی این تنها سریال کره ای بود که خیلی گریه کردم،بعد چندماه هم کلیپام اینستا میدیدم گریه میکردم،اما چون فاز غم داره خیلیا دوسش ندارن همه عاشق این هستن آخرش عاشق و معشوق به هم برسن ولی من عاشق غمم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
خیلیا میگفتن عاشقان ماه گریه داره ولی من براش گریه نکردم،ولی این تنها سریال کره ای بود که خیلی گریه ...

خیلی بد بود خیلییییی خیلی هم اموزنده بود که اشتباهات گذشتمونو جبران کنیم خیلی هم اخرش قشنگ بود با اینکه خیلیییی عمگین بود

من عاشقان ماه واسه اخرش گریه نکردم ولی از قسمت 14 به بعد همش گریه کردم

خیلی بد بود خیلییییی خیلی هم اموزنده بود که اشتباهات گذشتمونو جبران کنیم خیلی هم اخرش قشنگ بود با ای ...

دقیقا آموزنده بود بشدددت،دلم خواست دوباره ببینم😓