2777
2789

دیروز رفت پیش این دکتر بد اخلاق وبی وژدان دکتر شاه محمدی متخصص مغز واعصاب .گفت مادرت باید بستری بشه خون به مغزش نمیرسه بی شعور فقط بیمارستان مهر رو معرفی می کنه بهش گفتم هزینه ندارم مادرم رو بستری کنم گفت برو دارو بگیر رفتم دارو گرفت بهش گفتم مادرم دیابتی این دارو براش بد نباشن حالش رو بد تر کنه گفت نه برو بیرون  روز بعد خیلیا بهم زنگ زدن گفتن اصلا به حرف این دکتر بیسواد نرو مادرت رو بستری کنی برو دکترای دیگه mirرو ببینن نظرشون رو بگیر بعد رفتم یه دکتر دیگه گفت خانم مادرتون الزامی به بستری نداره هیچ مسله ی نداره بعد داروی مامانم رو بهش نشون دادم گفت این دیابتش فشارش رو میبره بالا براش استفاده نکن  

خیلی خیلی دکتر شاه محمدی بی وژدانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم کمرمو پیشش عمل کردم, زد داغونم کرد و بعدم گفت داخل مطب نمیتونی بیایی چون بیمارستان دولتی عمل کردی برو همونجا, میخواد بقیه مریضا نفهمن چه گندی زده

زریدنت هاش عمل میکنن

خدا ازش نگذره

بدن عزیزم به فنا رفت