2777
2789
خب دختر من تقریبا یکماه پیش زد الان نگران شدم چکار کنم؟

برای همه عارضه نداشته...اما خیلی ها تشنج کردن

اگر دخترت علامت خاصی نداره...مثل پرش...کاهش سطح هوشیاری گریه ناگهانی و....مشکلی نیست....اگر موردی دیدی ببرش متخصص مغز و اعصاب اطفال نوار مغزی بگیرن

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین واکسنا کرونا رو ضعیف کردنا

من که اصلا واکسن نزدم از کرونا هم نمردم...

ولی مامانم با سه دوز واکسن دچار بیماری قلبی و کلیوی شده ...عمل قلب باز انجام داده و نارسایی شدید کلیه گرفته...

اون موقع ضد واکسن ها اینها رو میگفتن مردم باور نمیکردن

❤❤❤
ممنونم عزیزم 🥰🥰🙏🙏🌹🌹 بنظر شما نیازه ببرمش هر سال بهداشت ؟! برای تولدش که چک بشه و اینا

فداتشم خدا حفظش  کنه

بنظرم ببرش قد و وزن رو چک کنن خوبه   مثلا بینایی سنجی دندونش  شنوایی همه چیو بررسی میکنن خیلی خوبه

البته من بهداشت نمی‌برم تنبلی کردم ☹️☹️☹️ بچم چهارو نیم سالشه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
فداتشم خدا حفظش  کنه بنظرم ببرش قد و وزن رو چک کنن خوبه   مثلا بینایی سنجی دندونش  ش ...

قربونت برم گلم🙏🌹

به همچنین فرزند شمارو

منم فقط پارسال برای تولد ۴ سالگیش نبردم

امسال میبرمش حتما 🥰

منم تنبلم چون تو زمستونه زورم میاد ببرم😂

دندوناشو میبرم دکتر چک میکنه

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

قربونت برم گلم🙏🌹 به همچنین فرزند شمارو منم فقط پارسال برای تولد ۴ سالگیش نبردم امسال میبرمش حتم ...

فداتشم 🙏🌹

خیلی خوبه 👌👌

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736