2777
2789
عنوان

فقط خاهرم اومد خونه مبارکی و کادوش

557 بازدید | 47 پست

بین فامیلا و خانواده فقط خاهرم اومد خونه مبارکیم 

ولی کادو هیچی نیاورد 

فامیلا شوهرم هزار نفر اومدن حتی همسایه هاشون 

بچها نمیدونم هدفش چی بود ازینکه هیچی نیاورد 

وضع مالی شما خوبه 

امروزم تو پیاماش میگفت خونه مبارکیت ماکه دیگه اومدیم . پیش شوهرم خجالت میکشم 

💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگه هرکس خونه خرید واسش کادو میبرن؟  توقعتون بیارید پایین تا ازکسی ناراحت و دلخور نشید

ذاتا برای خونه اولی که طرف میگیره یه کادویی چیزی گلی شیرینی میبرن تبریک میگن 

یا خود کسی که خونه گرفته یه مهمونی ترتیب میده هم بقیه خونه ش رو ببینن و بشناسن هم هرکی خواس یه کادویی میده دیگه 

√Army√... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ..... رفیق خنده و غمم (..) ...
هیچکدوم قصد ندارن بیان از عروسیم باهام قهر کردن الان یکسال گذشته زنگم نزدن  بابام حتی جهیزیه ...

🙄🙄 خب نمیان دیگه اگه قهر کرده باشن 

√Army√... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ..... رفیق خنده و غمم (..) ...
هیچکدوم قصد ندارن بیان از عروسیم باهام قهر کردن الان یکسال گذشته زنگم نزدن  بابام حتی جهیزیه ...

خب اسی اینو اولش بگو تو کلا قطع رابطه ای 

وقتی جهازم ندادن توقع این رفتارم میرفته دیگه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹