2777
2789
عنوان

مامانای مهربون آذر 94 بیاید دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 95660 بازدید | 11197 پست
نرگس جون خوب زود رفتی سونو دختر خوب بتات چند بوده ؟؟؟؟؟ هفته چندی الان؟؟؟ نگران نباش دو هفته دیگه بروووو صدای قلبشو میشنوی به امید خدا استرس به خودت نده
خدایا خودت منو لایق مادرشدن کردی و بهم لطف بزرگی کردی، خودت هم برام حفظش کن ،خدایا نصیب همه منتظرا کن امضا : ...................گرنگهدارمن آنست که من می دانم ********* شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد .....................

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرمر جون مرسی بابت تبریکت عزیزمممم تبریک میگم به خودتون نرگس جوننننننن من به دکتر کفتم برم سونو الان گفتنتت نه الان خیلی کوچیکه دیده نمیشه ٢ هفته دیگه!!! شما خیلی عجله داشتی برای سونو استراحت کن و شاد باش تا دو هفته دیگه منم هفته ٥ هستم
خدایا خودت منو لایق مادرشدن کردی و بهم لطف بزرگی کردی، خودت هم برام حفظش کن ،خدایا نصیب همه منتظرا کن امضا : ...................گرنگهدارمن آنست که من می دانم ********* شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد .....................
اسمان جون پس به همه گفتی خخخخخخ دکترت گفت به هفته دیگه بری؟؟؟ یا خودت؟؟؟؟