2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوس جونا بیاین اینجاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
نمیتونم بیام تو مامی سایت
ده تا یوزر دارم
اما با هیچکدوم نمیتونم وارد بشممممممممممممممم
گریههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
سلام خوبین من30 میام آخه سلامتی در گوشمه مگه میشه سولی بیاد مهگل نیاد

نگین جونم من اول نیمه وقت نوشتم حسین رو اما دیدم زود تره از ? بهش نمیرسم تمام وقت ‌شد ماهی260000نیمه 230000 اسنک رو خودمون میدیم ولی خیلی‌ راضیم من از هر‌ جائی‌ راضی‌ نمیشم اما اینجا واقعا خوبه خدا کنه همین طور بمونم

رویا حسین هم چند روز اذیت میکنه صبحا من زود تره از حسین میرم حسین با باباش میره گریه میکنه از همه بدتر دیر جیشش رو میگه خودش رو چند بار خیس کرده ولی خیلی‌ بّر خردشون خوبه حالا حواس کمک مربی هست مرتب ازش میپرسه و میبردش دستشوی شون هم فرنگیه حسین با دستشوی فرنگی چپ تو خونه هم هر‌ چی‌ میگم میگه نهههههههههههههههههههههههههه بریم ایرانی‌ من هم امسال ? روز پشت هم کلاس دارم با ? تا بچهً بریدم

راستی‌ پسر دارها باید از حالا دنبال مدرسه خوب برا پیش دبستنی باشیم شما مدرسه سراغ دارین
سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممم

بنده بعرض میرسانم که بسی بسیاررررررررر سگم من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

امروز با کلی نق آرین رو بردم ساعت 10 مهد و تا 2 مهد بودم خل شدم از دستش بابای بیچارم هم تو خونه تنها بود فکر کنم دم پری هم هستم دیگه بدترررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
بدیش این بود کلاس موسیقی داشت و 1.5 باید حتما میموندم چون کلاسش مادر و کودوکه.وای بچه ها تروخدا راهکار بدین بریدم دیگههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

تو مهد اوضاعش توپه ولی مشکلش اینجاست که باید من هم تو مهد باشم و من رو ببینه میخوام فردا بعد از نیم ساعت ول کنم بیام خل شدمممممممممم امروز استرس بابام از همه بدتر بود به اون بیچاره که غذا مونده دادم و برای هودمون هم از بیرون کباب خریدم