2777
2789
منم مثل توام البته من با کلی دختر بوده توی سن کم ازدواج کردم من ۱۴ واون ۱۶ دیگه خودت تصور کن تو اون ...

منم تو هفده عروسی کردم

اول تازه عروسیم از دست مادر شوهرم و‌خواهراش سختی کشیدم الان با اینکه خونه زندکی دارم ولی اون صحنه ها رو نمیتونم فراموش کنم غم بزرگی کودک همسری اصلا دلم نمبخواد دخترم مثله خودم تو سن کم ازدواج کنه البته سوهرمو نمیخواستم خان.ادم منو دادن

ولی آخه یه بار نبوده...تازه تو خواب اصلا حرف نمیزنه فقط چند بار اسم اونو گفته...فامیلاشون می گفتن خی ...

هعی داغ دلتو میفهمم.شوهر من عاشق دخترعمه ی متاهلش بودع که زن پسر عموش بوده و یه پسر هم ازش داشته ولی عاشقش بوده روش حساس بودع بعدم‌ پسرعموش یعنی شوهر دختر عمش خودکشی میکنه و دوباره دختر عمش شوهر میکنه و یه پسر دیگه از دومی میزاد و شوهرم میگه حتی دوبارع شوهر کرد عاشقش بودم و امید داشتم یه روزی بیاد فرار کنیم منتها از دومی حامله شد دیگه ناامید شدم.شاید باورت نشه ولی این قضیه و سنگینیش تو خانوادش نمیذاره احساس خوشبختی کنم.بدتراینکه معتادم شد بخاطزش🥺😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هعی داغ دلتو میفهمم.شوهر من عاشق دخترعمه ی متاهلش بودع که زن پسر عموش بوده بچه هم داشته ولی عاشقش بو ...

چه بد...

من دیشب شوهرمو از خواب بیدار کردم و گفتم داشتی تو خواب حرف میزدی ولی نمیزد الکی گفتم بعد گفتم رویا کیه؟

یه جوری نیم خیز شد و با نگرانی و ترس نگاه کرد...بعد گفتم تو خواب همش می گفتی رویا بعد پتو رو کشید رو سرش گفت حتما اشتباه شنیدی من اصاا تو خواب حرف نمیزنم 

بعدم صداش کردم با اینکه فهمیدم بیداره اما خودشو زد به خواب

کاربری سوممه،متولد 81 نیستم.
چه بد... من دیشب شوهرمو از خواب بیدار کردم و گفتم داشتی تو خواب حرف میزدی ولی نمیزد الکی گفتم بعد گ ...

کلا امثال شوهرای مارو چه به زن داری؟؟اینا واسه عاشقی کردن خوب بودن.شوهر من استوری دلتنگیو چس ناله ی جدایی میذاشت کقتی نامزد بودیم.باید قشنگترین روزای زندگیم میشد ولی رید توش