2777
2789
عنوان

بارداری دوم .............مامان های تیر 94

| مشاهده متن کامل بحث + 61516 بازدید | 4528 پست
سلام دوستان منم این روزا خیلی نگران دخترم هستم شبا که خوابش میادبغل هیچ کس نمیره میگه مامانمو میخوام پسرم هم همون لحظه داره نق میزه خلاصه هر دو با هم گریه میکنیم جیگرم آتیش میگیره واسع دخترم
ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم هم خوب شدم ولی به خاطر دخترم سعی میکنم یک هفته دیگه خونه پدرشوهرم بمونم پسرم هم باید فردا دوباره ببرم واسه تکرار آزمایش غربالگری چون وزنش بالا بود برخلاف دخترم خیلی غر میزنه و همش گشنه هست به قول انگیزه جون پروژه شیر پوشک شیر به خاطر شیرم زیاد باشه در خوردن زیاده روی میکنم که یه خورده چاق شدم دانم واسه شیراز حسابی تنگ شده که بعد از چله ی پسری با ماشین خودمون میریم که از الان فکرم مشغولی با دوتا بچه فکر کنم سخت باشه
ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند
ممنونم مرضیه جون هلینازجون انگیزه جون که همدردی کردید.... آره دیگه دل منم خوشه که این روزها میگذره....و ممکنه دیگه این روزگار جوانی منو نوزادی بچه هام تکرار نشه..... شاید یه روز حسرت این روزها رو بخوریم. مرضیه جان انشالله خداخ ودش کمکت کنه......من که همیشه میگم وقتی همسرمون اهل کمک و دلسوزی باشه و خداروداشته باشیم.هیچ وقت کمبود بقیه رو حس نمیکنیم.....و کمتر حس میکنیم. انشاله زودتر نی نی شما هم بیاد بغلت. از نفس هیچ خبری نیست شاید نی نیش دنیا اومده بالاخره! من هم تبریک میگم تولدت رو نفس جون.
شکرت خداجون
هلیناجون من هم این حس بد رو تجربه کردم که هر دوشون در یک زمان به من احتیاج دارن و من واقعا نمیدونم کدوم یکی رو جوابگو باشم. مثلا دیشب دختر بزرگم تب داشت و تو تب داشت میسوخت. باید حتما دستامل خیس میکردم و تبش رو پائین میاودرم... پسرم هم دلدرد شبش شروع شده بود و یه لحظه اگه ولش میکردم جیغش به هوا میرفت..... همسرم هم از صبح زود رفته بود سر کار و اخر شب اومده بود گیج خواب بود و خسته....دلم نمیومد بیدارش کنم.... واقعا شرایط سختی بود..... خداروشکر این موقع ها فقط خدارو صدا میزنم چون میدونم غیر از خودش هیچ کس به دادم نمیرسه. دخترم رو با تبی که داشت گفتم خدایا خودت مواظبش باش و بیشتر حواسم روی پسرم بود.... دیگه اخراش داشتم کم میاوردم....تمام بدنم کوفته شده بود که شوهرم بیدار شد و پسرم رو گرفت.... منم وقت کردم دراز بکشم.
شکرت خداجون
به نظر من هر چقدر هم که با بچه اول خوب رفتارکنیم و هواشو داشته باشیم.....هرچقدر هم مطالعه کرده باشیم و اصولی رفتار کرده باشیم....ولی باز هم م م م م مم مم م !!!!! بچه اولی حس کمبود مادر رو تجربه میکنه!!و ورود نی نی براش یه اتفاقه بزرگه که کل زندگیشو تغییر میده. من خودم خیلی خیلی اماده اش کرده بودم و دخترم هم تقریبا چهارساله اس یعنی خیلی مستقل بود تو کارهاش ولی باز هم گاهی اوقات متوجه میشم ازینکه دارم به داداشش شیر میدم حرص میخوره!! شاید تا الان زندگی من و دخترم خیلی ایده الیستی بود.... تربیتش خیلی اصولی طبق کتابهای روانشناسی. چه میدونم پارک رفتن هر روزش... کتاب خوندن هر شبش.... توجهات زیاد من بهش.... میخواستم ورود نی نی دوم هم کاملا اصولی باشه ولی نشد. اما انگار یه حسی بهم میگه گاهی اوقات باید ازین ارمان گراییه بیایم بیرون و عادی تر زندگی کنیم. حس میکنم شاید برای دخترم این بی توجهی های غیرعمدی لازم باشه.. واسه رشدش....واسه ایندش بهتر باشه. شاید باید خیلی زودتر ازینها میفهمید که هیچ وقت تا اخر عمر نمیتونه مرکز توجهات بمونه.... شاید اگه دیرتر میفهمید....پرتوقعتر بار میومد... چه میدونم خودم رو با این فکر ها امیدوار میکنم. نظر شما چیه؟؟؟ من که کلا روش زندگی و تربیتی ام به کل متحول شد!!
شکرت خداجون
سلام به همه مامانای گل فکر کردم این مشکلات رو من دادم فقط نگو دل همه پره
کاش حتی برای یک لحظه هم شک نکنیم که: آنچه خدا برای ما مقدر کرده بهترین تقدیر است... آن وقت است که پنجره های دلمان به سمت نور باز می شود و نسیم آرامش می وزد سمت دل هایمان
بچه ها بیاین تلگ رام اینجا اصلا نمیشه راحت بیایم و صحبت کنیم من فکر میکنم الان بیشتر به هم احتیاج داریم تا زمان بارداری برای بچه های اولمون و دوممون من خودم خیلی مواقع مشکلی داشتم که مطمئن بودم شماها با تجربه هستید و میدونید باید چکار کنم ولی نتونستم بیا اینجا
کاش حتی برای یک لحظه هم شک نکنیم که: آنچه خدا برای ما مقدر کرده بهترین تقدیر است... آن وقت است که پنجره های دلمان به سمت نور باز می شود و نسیم آرامش می وزد سمت دل هایمان
من بلد نیستم هرکسی میتونه یه گروه تشکیل بده و لینکش رو بذاره تا ما بیایم سیما جون شما بلدی؟؟؟
اصلا موافقید؟
چرا هر چی مینویسم ارسال نمیشه میگه از کلمات نامناسب استفاده کردی ...اینم از شانسه من
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم.
الناز جون لابد نوشتی تلگر ام باید جدا بنویسی اینطوری تلگ رام
Angize juno bita jun mersi babate hamdardio enerji mosbati ke behem dadin. Say mikonam mese hamishe ru paye khodam vaysam ishala ke hame chi khoob bashe Bqcheha vaghti shoma az bachehaye avalet un migin kheili khoshal misham ke bacham kheili koochike vo hanuz kheili chizaro nemifahme ama inke nemishe mese ghabl barashun vaght bezarim vaghean sakhte. Helinaz ey kash ghable zayman dokhtareto az khodet joda mikhaboondi ta yekam adat kone. Hala khodaro shokr pesare man dg 2mahe joda mikhabe vo adat karde tanha bekhabe ghabl az in 2mah hatman bayad michasbid be mano mikhabid Nafas jun tavalode khodeto ninit mobarak dg ehtemalan ninit donya umade bia az khodet begoo
خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍