2777
2789
عنوان

بارداری دوم .............مامان های تیر 94

| مشاهده متن کامل بحث + 61516 بازدید | 4528 پست
Salam dustan Angize vaghean esme pesaret ghashange Rastesh manam soorena jozve kandidam budam vali be zabane almani bad talafoz mishe. Manam esme pesaramo bejaye mahan mikham bezaram avid. Chetore Vaaay khoda az khatne kheili mitarsam engar mikhan mano khatne konan Bayad tasmim begiram shayad manam bade chele khatnash konam nemidunam vala. Bacheha pesaram chanruze ghaza nemikhore hamash negh mizane be nazaretun bazam Dandoone akhe fek konam dandoonash 16 kamele yani bazam ta 2sal dandoon dar miare dastesham ke hamash tu dahaneshe vali hamash gerye mikone dg kalafam karde kheili bi hosele vo khaste shodam. Khoda taze 34 hafte gozashte 4hafte dg moonde
خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
Man dg vaghean boridam in dorane hamelegi kheili baram sakhte. Asan hosele hich kari nadaram dast tanha kheili aziatam. Shayad maskhare bashe vali enghad delam mikhad yeki baram ye zarf ghaza biare ke nadoonam chiye vo khodam napokhte basham. Dg hosele ashpaziam nadaram. Ehsas mikonam kheili gharibo bi kasam.
خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخ ای جانم مرضیههه عزیزم...سخته اما خوب دیگه چه کنیم...همش من وتو موندیم مرضیه از بیرون غذا حاضری بگیر چند روز تا یه کم بهتر بشی وبتونی اشپزی کنی...امروز تمام طوول روز بنده رو تخت خوابیدم وهمسر دخترمو نگه داشتهوازم مراقبت کرده.یعنی اگه قیافمو ببینی..از درد صورتم داغون شده..از صبح درد پریدی دارم وحشتناک که یه ثانیه هم قطع نشده الانم همش انقباض دارم..اما خوب منظم نیستن کههههه دیگه منم واقعا بریدم اصلا نمیدونم چکار کنم دیگه از این دست این دردا...کاملا ناتوان شدم تا یه هفته که بچه برسه باید از جام تکون نخورم.چون درد واتقباضم شروع میشه...خونه خودم راحتم اما چه فایده که شوهری نیست وهمش سرکاره..خونه مامانم با اینکه غذا اینام روبراهه اما خوب همه.جوره معذبم.بچم هم راحت نیست اونجا
Nafas har chan bar tu hafte az birun ghaza migiram vali bazi vaghta ajib havase dast pokhte mamanamo mikonam kheili delam mikhast alan pisham bud Nafas alan dg bache reside khialet rahat bashe midunam chi mikeshi man in hafte bara dardam raftam doktor ama goft bache felan ghasde umadan nadare vo sare moghe miad ama dardaye periodi amoonamo boride pesaram ham diruz chenan lagadi zad ke dg nemitunestam az jam pa sham Ishala ke niniamun sahiho salem be donya bian
سلام به همگی. انگیزه جان تبریک میگم اسم قشنگ پسرت رو...بالاخره خیالت راحت شد.... نفس و مرصیه فکرکنم شماها مامانای اخرماهستید...انشاله روزهای اخرتون بزودی بگذره.... رضیه جان در مورد ختنه پسرت میخواستم بگم این دفعرو اگه زود ختنه کنی یعنی تا یکماهگیش....بهت قول میدم پشیمون نمیشی...همه حرفهای انگیزه رو قبول دارم در مورد ختنه. پسر من که دکتر قبل از ختنه بهش دیفن داد و بی حسی موضعی کرد...باور میکنی در حین ختنه یه اخ هم نگفت بچم؟بعد هم بمدت یکی دوروز بهش استامینوفن دادم و دائم خواب بود....و بعد سه روز خوب شد. به نظرم اگه ختنه پسرت رو بزاری یکسالگی بیشتر از اولیت ممکنه اذیت شه.چون موقع راه افتادنشون هم هست.
شکرت خداجون
سلام من به خاطر دردای زیادم رفتم دکی....معاینم کرد وگفت کله بچه فوق العاده پایینه ودهانه رحمت در حال نرم شدنه..یه سرم با هیوسین بهم داد گفت اگه تونستی تحمل کنی درداتو که پنجشنبه بیا...اگه نه که دوشنبه بیا....سه شنبه تولدمه..منم گفتم سه شنبه میام که با تولدم یکی باشهههه من همه دردای طبیعی رو کشیدم این چند روزه همش درد دارم..حالا امیدوارم بهتر بشم..چون دکی گفت تا اخر هفته نمیمونه شبی نصفه شبی میاد ....حالا باید برم اماده بشم برا زایمان...فقط خیلی میترسم تو دستگاه بره..البته دکترم گفت نمیره اما خوب من نگرانم
Eyvaaaal nafas dg residi akharesh besalamatio dele khosh Motmaen bash bache tu dastgah nemire khialet rahat. Ta mituni in chanruz kababo labaniat bokhor ke bazam vazn begire. Age to bezai faghat mimunam maaaan Kheili bahal mishe age ruzetavalode khodet be donya biad
دوستان گلم انگاری همگی مشغول بچه داری هستید و وقت نمیکنید اینجا بیاید......من هم چون روحیه خیلی جالبی ندارم سعی میکنم بیام اینجا و باهاتون حرف بزنم....و درددل کنم ولی انگار هیچکی نیست!!
شکرت خداجون
از خودم بگم که روحیه ام کمی داغونه.....چون اصلا دیگه وقتی برای خودم ندارم که بتونم با ارامش یه لیوان چای بخورم و یه فیلم ببینم...یعنی این نیاز رو در خودم احساس میکنم دلم میخوام برای یه ساعت هم که شده وقتم برای خودم باشه.ولی خودم دارم فراموش میشم. از دخترم بگم که روز بروز تربیتش داره افتضاحتر میشه و بیشتر وابسته به تکنولوزی مزخرف میشه و حرف گوش کنیش هم از من کمتر میشه....و کمتر میتونم مثل قبل باهاش بازی کنم و وقت بزارم.... از پسرم بگم که اجازه ندارم کمی قربون صدقه اش برم...چون بلافاصله دخترم عکس العمل نشون میده و کمترین حد ممکن باهاش میحرفم و نازش میدم. طفلک همسرم هم صداش در نمیاد..... این وسط به اون هم خیلی داره فشار میاد..... نمیدونم کی زندگیمون رو روال میافته!!!!!!!
شکرت خداجون
Akheeey bita jun mitunam dark konam ke che hali dari inruza bara manam hast Ama ghose nakhor ta bache 6mahesh beshe vo ghaza khor beshe motmaen bash karet rahattar mishe inruza ta cheshm be ham bezani migzare bqcheha bozorg mishan Manam hatta alan nemitunam yekam ba bacham bazi konam nemitunam ye park bebaramesh kheili delam barash misooze asabamo hoselem barash zaif shode Vali motmaenan ye khanevadeye 4 nafare kheili shirine
سلام به همه خسته نباشید از بچه داری من حاضرم بارداری رو باهمه سختیاش بزارم رو دکمه تکرار بچه داری به کنار مدیریت بچه دوم مصیبته واقعا دختر من خیلی داداششو دوست داره ولی گاهی کم میاره مثل دیروز وقتی داشتم شیر میدادم اشک میربخت که میخوام بیام بغلت چند لحظه به داداشم کار نداشته باش فقط مال من باش حالا من کلی وقت باهاش میگذرونم ولی دلش میخواد هرلحظه اراده کرد مثل قدیم همه توجه تم به اون باشه.خلاصه شانس اوردم که مامانم از راه رسید وسورنا رو دادم به اون که شیر خشک بده وخودم دخترمو بغل کردم خودمم باهاش اشک میریختم خیلی مرحله سختیه خدا کنه زودتر باهاش کنار بیاد
خدایا شکرت که پسر آسمونی منو برگردوندی خوش اومدی عسلم تولدت مبارک
مرضیه جون الهی بگردم کاش پیشت بودم نمیزاشتم از تنهایی غصه بخوری ولی یه چیزو میدونی وقتی نزدیکم باشی ممکنه زود به زود کسی رو نبینی فقط دوری همش این محرومیتو یادت میاره من 8 ماه شرایط دوری مثل شما رو داشتم همش مینشستم غصه میخوردم که اگه الان اینجا نبودم میرفتم خونه فلانی الان مهمون داشتم الان انقدر تنها نبودمو....وقتی برگشتم دیدم سال به سال کسی رو نمیبینم فقط دل خوشم به بودنشون البته پدرو مادر مستثنی هست ودوریشون واقعا سخته ولی شما مامان قوی هستی همین که جرات کردی دوتا کوچولو پشت هم بیاری ومطمین باش همین طور که تو امضات نوشتی خدا هم قدرتشو بهت میده از پسش برمیای
بیتا جون منم دلم واسه خودم تنگ شده منم ادمی نیستم تو خونه بمونم خیلی فعالم تو بارداریمم با وجود سرکلاژ تا روز اخر درحال فعالیت بودم تا یه هفته به رایمانم سرکار رفتم تا روز اخر رانندگی کردم روزی که میرفتم بیمارستان کاپ کیکای پذیراییمم درست کردم ورفتم الان احساس پوچی میکنم تو چرخه شیر پوشک شیر گیر کردم دلم میخواد زودتر بتونم به خودم برگردم درکت میکنم حسابی