2777
2789
عنوان

بارداری دوم .............مامان های تیر 94

| مشاهده متن کامل بحث + 61516 بازدید | 4528 پست
پس بی خیال مامی مهرسام جان می مونی باهامون دیگه ؟ کیمیا عشق مامان ....به وجود شما بستگی داره ما بخاطر داشتن یه کوچولوی دیگه ، هر چند دیگه بزرگ هم شده باشن ، اون قدر وقت نداریم که بخواد تاپیکمون هر روز اِن صفحه بالا بره همین که هر روز یه تجربه مون رو بنویسیم هر روز به هم نیروی مثبت و خوب بدیم کافیه می گم باز هم تداوم تاپیک به حضور دوستانی چون شما بستگی داره من خودم بشخصه خیلی سرم شلوغه بچم هم کوچیکه کارم هم تایمش طولانیه ولی پایه هستم اساسی
کیمیا جان خوش به حالت چقدر دخترت بزرگه پس من چی بگم اصلا نفهمیدم کی و چطوری باردار شدم آخه ما قبل از پسرم پنج سال جلوگیری داشتیم هیچ اتفاقیم نیفتاد تا خودمون نخاستیم
کاش حتی برای یک لحظه هم شک نکنیم که: آنچه خدا برای ما مقدر کرده بهترین تقدیر است... آن وقت است که پنجره های دلمان به سمت نور باز می شود و نسیم آرامش می وزد سمت دل هایمان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم هستم ولی به قول شما دیگه ما وقت اونطوری نداریم من فقط توی ظهر و آخر شب میتونم بیام بله سلامت جون هستم با کمال میل
کاش حتی برای یک لحظه هم شک نکنیم که: آنچه خدا برای ما مقدر کرده بهترین تقدیر است... آن وقت است که پنجره های دلمان به سمت نور باز می شود و نسیم آرامش می وزد سمت دل هایمان
توی ده ماهه نه ماه و بیست روز
مامی کیمیا جان اشکال نداره همین که پذیرفتی ، مهمه و خوبه خواست خدا بوده و البته شیطنت جفتتون ها خخخ یکم سخت میشه ... ولی بزرگتر بشن ، خودت راحت تر میشی فقط شش ماه اولش بنظر من سخته
توی صفحه اول مشخصات بچه اولمون رو هم بزارید لطفا