2777
2789
عنوان

دستشویی کودک

59 بازدید | 7 پست

سلام عنوان تاپیکم یه جوریه  

مامانها میشه از تجربه تون واسه اینکه کودک خودش بتونه خودش رو بشوده به دخترم میگم خودت خودت رو بشور میگه بدم میاد  روشهای شما مامانها چی بوده ممنون میشم بگین  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا منم تو همین مرحله ام😭پسرم اصلا همکاری نمیکنه ۳سالشه ن رو سنگ میشینه ن خودشو میشوره اولا خونه قبلیمون خودشو میشست اما اینجا میگه از دسشوییش بدم میاد 😣

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
2805
الهی هنوز کوچیکه 

کلافه شدم دوسدارم زودتر مستقل شه من عصابم نمیکشه😂

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆