2777
2789
عنوان

پشت پرده محصولات صفیاه + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 41974 بازدید | 128 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هدفم از این تاپیک فقط این بود که: مثل من پولتون هدر تره! پوستتون خراب نشه! و افرادی که میخوان محص ...

بهترین کار اینه که خودتون درست کنید من تا حالا محصول مراقبتی ندیدم که واقعا نتیجه بده 

[QUOTE=241895660]🥴🤧[/QUOتو پیجش غرق نعمت و آرامشه دسته گلای گرون میلیونی هر روز میخره نمایش موفقیت من یه لیفت و جوانساز خاهرم گرفت دقیقن مثل عکس شمابود فرستادم واسه پیج پاسخگوییش گفت بزار رو بخار کتری اما درست نشد

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 
🤣🤣

منم فهمیدم بافت کرما عین اونیکه تو استوری میزاره داره هم میزنه نیست اتفاقا کامنتاش باز بود گفتم حجم کرما خیلی کمه جواب نداد به پیج پاسخگویی هم گفتم ارسال  دیر و حجم خیلی کم ظرف دوجداره اما جواب نداد 

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 

شاخه نبات ب نظر من شما یکی از رقبای ایشون هستین و دارین همه اینارو براساس حسادت مینویسین، خواهشا کمی هم خدارو در نظر بگیرین و اینجوری قضاوت نمیکنین! شما توی همه تاپیک هایی ک ربطی ب صفیاه داره نظر منفی نوشتین!!! من خودم بکوب بساز رو دارم مصرف میکنم، یک ماه یک شب درمیون، اینقدر پوست من خوب شده ک فقط دعاش میکنم، صابون واژینالش هم عالیه

شاخه نبات ب نظر من شما یکی از رقبای ایشون هستین و دارین همه اینارو براساس حسادت مینویسین، خواهشا کمی ...

بزرگوار اگر فقط من بودم یه حرفی! تو تاپیکای دیگه هم امثال تجارب من هست، من فقط میخوام بقیه در این دام نیفتن، و اگر رقیب بودم محصول خودم رو قطعا تبلیغ می کردم نه عکس از محصولات خراب ایشون بذارم 

خدا رو شکر که برای شما عوارضی نداشته. لذتش رو ببرید.

من تاحالا از این پیج خرید نکردم . قبلا میخواستم خرید کنم اما وقتی دیدم یکسری از چیزا برای مخاطب مشخص نیست ممکنه از خرید پشیمون بشم.

به نظر من نه این پیج هر پیجی که میخوایین خرید کنید باید چند تا چیز رو چک کنید اول کامنت هاش که راحت ترین کاره ،که این پیج کامنت هاش قبلا باز بود الان دوباره محدود شده که نمیشه کامنت گذاشت و کامنت ها باز نیست  چرا باید بسته باشه ؟؟ 

که این کوچک تریم کاری هست که میشه انجام داد .این روزا تو خرید اینترنتی باید خیلی مراقب باشید