2777
2789
طوطی جون اینونمیدونم،ولی یه سرچ کن اسامی ائمه بصورت عبری یا یهودی.یابرو توسایت ثبت احوال توضیح داده
بزرگترین اشتباه زندگیم،دلسوزهای های بیجایی هست که بوی حماقت میدهند.به هر کسی به اندازه ی لیقاتش بها بدید نه به اندازه ی مرامتان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرایه جون من یک هفته مونده به سزارینم،دچار یک تب شدید شدم همه دهنم آف وتبخال زده بوده .دیر رفتم دکتر اون یکی قل ریه هاش یکم نارس بود نتونست اون همه تب بالا رو دوام بیار فوت کرد
بزرگترین اشتباه زندگیم،دلسوزهای های بیجایی هست که بوی حماقت میدهند.به هر کسی به اندازه ی لیقاتش بها بدید نه به اندازه ی مرامتان
طوطی جون دست بوسته عزیزم ،ستیا شما چند وقتشه؟
مرسی سارا جون نظر لطفته،عزیزم مگه شما قبلا آی وی اف نکردید؟
وانیا جون ببخش بحث تاپیک رو عوض کردم .عزیزم بهترین کاری که میتونی بکنی استرس نداشتنه واینکه فکرت رو مثبت کنی.بدون که هیچ مشکلی پیش نمیاد،تحت هیچ شرایطی چیزهای گرم نخور چون باعث میشه دهانه ی رحمت رو باز کنه
سارا گلی ببخش من اشتباه گرفتم ولی توهر تاپیکی دیدمت دوست داشتم ازت بپرسم
ساراجون انشاالله بحق مظلومیت حضرت علی اصغر حاجت روابشی.باور میکنی دلم نمیاد یعنی روم نمیشه واسه بارداری مجدد خودم دعا بکنم همیشه میگم خدایا همین حس خوب ولطیف مادر شدن به بقیه که ندارن بده