2777
2789
میشینم ریز فکر  میکنم میگم تا سه سالگیش صبر کنم بچه سه ساله از پوشک گرفته میشه مهد میره وقتی م ...

اره هزینه ها هر ماه بیشتر میشه ده روز مادرت بیاد ده روز خواهر اگه داری.از خانواده همسرت کمک بخواه 

من هر عملی تا به حال داشتم همراه بیمارستانم مادرشوهرم بوده.چند روز هم خونه میومد کمک.بعد همسرم خیلی بهم میرسید مرخصی ده روزه میگرفت و خودش تنهایی زندگی رو میچرخوند.

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
اره قدرت درکش بالاتر میره بهتره.ولی اگه مادرت تا بیست روز بمونه تا رو به راه بشی خوبه.ولی بعدش هم نب ...

روم نمیشه بهش اینو بگم که بیست روز بمون ده روز رو مپافقت کرده

اصلا هیچ جوره با عقل جور نیست الان هی باید دخترمو بذارم خونه مادرم برم مطب سه سالش بشه ذستشو میگیرم باهم میریم

الان نصف روز منو نمیبینه مثل چسب میچسبه بهم ولی بزرگ شه درک میکنه مامان مریض باید استراحت کنه الان احتمال صربه بالاست بعد سه سالم باز بچس ممکنه پیش بیاد ولی واقعا احتمالش خیلی میاد پایبن دیگه

سه سال به بالا پوشک نمیشه نیاز نیست بغلش کنی...

همه اینارو میدونما ولی خیلیی دلم میخواد به هیچی فکر نکنمو برم عمل کنم

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره هزینه ها هر ماه بیشتر میشه ده روز مادرت بیاد ده روز خواهر اگه داری.از خانواده همسرت کمک بخواه&nb ...

نهایتش بتونم ده روز برم خونه مادرشوهرم که خب دخترم اصلا باهاش راحت نیست و اونم کارای دخترمو نمیتونه بکنه اصلااا

همسرم فکر نکنم مرخصی بگیره ده روزه تازشم بگیره..چیکار میتونه بکنه..

روم نمیشه بهش اینو بگم که بیست روز بمون ده روز رو مپافقت کرده اصلا هیچ جوره با عقل جور نیست الان هی ...

چرا بزاریش خونه مادرت.مادرت بیاد پیش شما 

اگه خیلی دوست داری دلو بزن ب دریا میگذره.

خودت مواظب باش شبها جدا بخواب چیزی نمیشه.

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
نهایتش بتونم ده روز برم خونه مادرشوهرم که خب دخترم اصلا باهاش راحت نیست و اونم کارای دخترمو نمیتونه ...

پس صبر کن عزیزم 

اگه توانایی مالی داری یه نیرو خانم مطمئن بگیر مثل پروانه دورت میچرخه.دختر خواهرم هروقت کسی رو نداشت نیرو کمکی میگیره و راضی بوده

چرا بزاریش خونه مادرت.مادرت بیاد پیش شما  اگه خیلی دوست داری دلو بزن ب دریا میگذره. خودت مواظ ...

امروز از صبح گفتم بذار ببینم چقدر دستش یه صورتم میخوره

هزاریااار دسستش میخوره خب چون من بیست و چهارساعته باهاشم همه کاراشو میکنمم بغلم میکنه نازم میکنه نمیفهمه که

من میگم اصلا همه اون موردا میگذره اصلا منم سرپا شدم مامامم رفت بغدشو چیکار کنم که ضربه نخوره

امروز از صبح گفتم بذار ببینم چقدر دستش یه صورتم میخوره هزاریااار دسستش میخوره خب چون من بیست و چهار ...

اره راست میگی خیلی سخته.عمل بینی مراقبت نیاز داره کاش نزدیک من بودی خودم کمکت میکردم خواهری❤

اره راست میگی خیلی سخته.عمل بینی مراقبت نیاز داره کاش نزدیک من بودی خودم کمکت میکردم خواهری❤

مرسی عزیز دلم خدا بچه هاتو حفظ کنه برات

مامانم قبلا موافق نبود میگفت بذار بچت بزرگ شه بعدا

الان میگه باشه اینقدر دوس داری منم موافقم

از اون موقع بیشتر افتاده تو سرم که همچی حاضر و من نمیتونم برم..

من الان همش سرم تو گردنو صورت دخترمه هی بوسش میکنم بوش میکنم عمل کنم تا چندماه همش باید صورتمو ازش قایم  کنم🥺

مرسی عزیز دلم خدا بچه هاتو حفظ کنه برات مامانم قبلا موافق نبود میگفت بذار بچت بزرگ شه بعدا الان می ...

اخی درکت میکنم عزیزم 

خدا دخترتو واست نگه داره 

انشالله ی روزی تاپیک میزنی عمل کردی ❤

عمل بینی لازمه بعد از  18 سالگی انجام بشه که نتیجشم خوب و موندگار باشه. دکتر مرتضی جعفری تو تهران یکی از معدود پزشکایی هست که به نظرم ریسک جراحیش پایینه و نمونه کاراش واقعا موفقه