2777
2789

دقیقن منم میخام عمل کنم از بچهام میترسم 

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عمل بینی اصلا سخت نیست من واقعا فقط دوروز شاید استراحت کردم اصلا کبود نشده بودم خیلی کم ورم داشتم

دکتر من دکتر کامبیز پوریوسف بودن کارای جراحی بینیشون عالیه البته ایشون متخصص انواع جراحی زیبایی هست

این پیج اینستاشون

آدرس مطب : سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ 

شماره تماس : 09926761782 

من با دوتا بچه پسرم دو سال و نیم دخترم چهار سال

عزیزم ضربه نزدن؟ من خیلی از ضربه زدن میترسم دخترم سیزده ماهشه

برا بغل کردنشون مشکل نداشتی؟؟

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
من دخترم ۶ ماهه بود

عزیزم یکم بگو از شرایطتت

بنظر منم تا کوچولوترن راحتتره

درسته بچه من رفلاکس داشت اذیت زیاد داشت ولب حداقل ضربه نمیزد الان سیزده ماهشه اذیتاش کم شده ولی خب بغلم میکنه میترسم ضربه بزنه

دقیقن منم میخام عمل کنم از بچهام میترسم 

دختر من سیزده ماهشه

خیلی دلم نیخواد عمل کنم تا ده روزم مامانم پیشمه ولی فقط از ضربه زدن میترسم

عزیزم ضربه نزدن؟ من خیلی از ضربه زدن میترسم دخترم سیزده ماهشه برا بغل کردنشون مشکل نداشتی؟؟

عمل بینی بر عکس که خیلی راحت عمل میکنن تا عصر هم مرخص میشی اما مراقبت شدید نیاز داره.وقتی هم میای خونه تا چند روز اول که فقط باید دراز بکشی و سرت اصلا خم نشه چون هم احساس درد و سنگینی داری هم خونریزی.گاهی اوقات هم سردرد و ضعف

مهمتر ازهمه باید احساس ارامش داشته باشی چون بابچه کوچیک اصلا ارامش نداری همش باید دل نگران این باشی بهت ضربه نخوره. 

پسر من سه بار اتفاقی ب بینیم خورد یعنی تمام استخون صورتم ب درد اومد و گریه کردم بعد هم خونریزی 

اگه کسی رو داری که حد اقل سه هفته کنارت باشه عمل کن وگرنه بذار بزرگتر بشه 

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
عزیزم یکم بگو از شرایطتت بنظر منم تا کوچولوترن راحتتره درسته بچه من رفلاکس داشت اذیت زیاد داشت ولب ...

تا سه روز که دخترم منو با اون وضعیت دید خیلی گریه و بیقراری کرد صورتم خیلی کبود شده بود پف کرده بود وحشتناک بود خیلی ترسید به حدی گریه میکرد که مجاری اشکش از موقع تولد یکی از چشماش بسته بود باز شد در صورتی که زیادم به من وابسته نبود دخترم شیرخشکی هست تا دو هفته خیلی سخت بود مادرم کنارم بود بعد چند روز ضربه زد اتفاقا ولی خداروشکر اتفاقی نیافتاد هنوزم که هنوز ضربه میزنه ولی مشکل جدی برام پیش نیومد

عمل بینی بر عکس که خیلی راحت عمل میکنن تا عصر هم مرخص میشی اما مراقبت شدید نیاز داره.وقتی هم میای خو ...

مدل بینیت بد نشد؟؟

مادرم ده روز کنارمه بعدش دیگه نمیشه که

اره دقیقا عملش راحته مراقبتش زیاده

دقیفا خودشم خیلی به دخترم وابستم نصف روز نمیبینمش دلم براش میره

تا چندسالگیش باید صبر کنم بنظرت

مدل بینیت بد نشد؟؟ مادرم ده روز کنارمه بعدش دیگه نمیشه که اره دقیقا عملش راحته مراقبتش زیاده دقیف ...

نه خداروشکر مشکل پیش نیومد ولی درد بدی داشتم.به نظرم ده روز خیلی کمه.حتی نمیتونی سرتو خم کنی.

ب نظرم بذار بزرگ بشه تا قدرت درک اینو داشته باشه که شما عمل کردی و بهت نزدیک نشه.پسر من همش میپرید رو تخت یا بغلم میکرد.دخترم هم واسه جیش کردن با کسی نمیرفت خجالت میکشید.یعنی اگه زایمان میکردم زودتر رو پا میشدم تا عمل بینی🤭

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
تا سه روز که دخترم منو با اون وضعیت دید خیلی گریه و بیقراری کرد صورتم خیلی کبود شده بود پف کرده بود ...

میشینم ریز فکر  میکنم میگم تا سه سالگیش صبر کنم

بچه سه ساله از پوشک گرفته میشه مهد میره وقتی میگی نباید بزنی متوجه میشه نیاز نیست بغلش کنی بلندش کنی

خیلی عاقلانه تر

ده روز مامانم میاد پیشم بعدشم خودم میرسم دیگه

الان از هیچ نظر جور نیست دخترم به من وابستست منو میبینه دستاشو وامیکنه خودشو میندازه بغلم

هی باید بچه رو ببرم بذارم پیش مامانم برم مطب بیام ولی بزرگ باشه با دخترم دوتایی میریم

ولی چطوری صبر کنم دوسااال🥺خیلی نیاز به عمل داره پولشم خاصررر

روز به روز داره گرونتر میشه

نه خداروشکر مشکل پیش نیومد ولی درد بدی داشتم.به نظرم ده روز خیلی کمه.حتی نمیتونی سرتو خم کنی. ب نظر ...

تا سه سالگی صب  کنم فک کنم کافیه نه؟ بچه سه ساله از پوشک گرفته میشه مهد میره میفهمه عمل کردی نباید بزنه

تا سه سالگی صب  کنم فک کنم کافیه نه؟ بچه سه ساله از پوشک گرفته میشه مهد میره میفهمه عمل کردی نب ...

اره قدرت درکش بالاتر میره بهتره.ولی اگه مادرت تا بیست روز بمونه تا رو به راه بشی خوبه.ولی بعدش هم نباید ضربه بخوره.من هنوزم وقتی ضربه میخوره بینیم درد میگیره ولی از قبل کمتر