2777
2789
عنوان

توجه توجه مشکل فنی در کلوپ های نی نی سایت باعث سردرگمی خیلی ها شده ...

| مشاهده متن کامل بحث + 12448 بازدید | 2381 پست
خب کلوپ مادران زود جواب میدن اما بیشتر ماما هستن حالا که بردیش پیش اون فامیلتون خوبه
زینب جان شرمنده ایم که بهای حسینی شدن ما بی حسین شدن تو بود و شرمنده تر آنکه تو بی حسین شدی و ما حسینی نشدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونو هنوز ندادم,,فقط از خون دادم,,هفته بعد سونو میدم,,خدا ازدهنت بشنوه زری جون,,یکسال ونیم تلاش کزدم,الان ثیگه طاقت مشکل ندارم
از لبخندت برای تغییر دنیا استفاده کن... مگذار دنیا لبخندت را تغییر دهد...!
عزیزم استرس نداشته باش توکل بر خدا که مشکلی نیست. تو کلوپ مادران از قسمت پرسش از پزشک متخصص میتونی بپرسی سوالتو باید5امتیاز داشته باشی که بتونی سوال بپرسی
زینب جان شرمنده ایم که بهای حسینی شدن ما بی حسین شدن تو بود و شرمنده تر آنکه تو بی حسین شدی و ما حسینی نشدیم
صبا اومدم همه پستها رو خوندم فدای سرت خواهر گلم حالا دیگه انشالله بعد استفاده داروهات و رفع مشکل عفونتت خدا یه نی نی سالم بهت میده دیدی هیچ کاره خدا بی جکمت نیست عزیزززم اگه خد بهت نی نی میداد و عفونتت نی نیت رو اذیت می کرد یا خدای نکرده... ولش کن کلا منظورم این هست که گریه رو بزار کنار کم تو مدرسه با بچه ها کل کل میکنی اینطوری هم تحت استرس باشی که هیچی... مواظب خودت باشیااااا عزیزم من ظهر تا سفره ناهار پهن کردم بابام اومد بنده خدا اومده بود برام دو سه تا از وسیله هام که خرابن و گفتم بیاد درست کنه رو درست کنه زشت بود اگه میومدم نی نی سایت ولی انقده دل دل کرددددددددددددددددددددددددم که نگو
چمتا : chamta-valiasr.mihanblog.com
مادری گلم عزیزم چه شانسی داشتین تو و صبا آخه دقیقا سایت باید همین روزایی که به هم احتیاج داریم داغون میشد؟ تو هم خودتو ناراحت نکنی یه وقتیا فدای سرت خدا بزرگه قربونت بشم انشالله به زودی قراره هر سه تاتون تو و مادری و زری بیاین خوش خبری بدید تکلیفه زهره هم حتما معلوم شده دیگه الان ولی اونم نمیتونه بیاد خبر بده متاسفانه... خلاصه مواظب خودت باش و تمام انرژیتو بزار برا اقدام های بعدیت
ترمه جونم نگرانی به خودت راه نده عزیزززززم هیچی نیست انشالله برا غربالگری مگه اول نباید بری سونو ترمه پس تو چرا اول رفتی آزمایش دادی؟ باید با سونو بری آزمایشگاه فکر کنم به من که اینطوری گفتن خلاصه نبینم با استرست عجقولیای خاله رو اذیت میکنی هاااااااااااااااا قربونه خودت و دو تا نفست مواظب خودتون باشید
2810