2777
2789
@کاپ_کیک_عصبانی     بدت میاد تگت میکنم هی؟!

ن عزیزم

جانم؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطور

اخه اصلا ندیده بودم تو دوروبریام کسی رشتش عربی باشه. از رو رشتت میگم . حالا بیخیال. ببین کلا تو چند تا. رشته هست که میشه موفق شد و به آینده امیدوار بود ، یکیش مثلا پزشکی . باقی رشته ها یا کار نیست یا پارتی میخاد دیگه هرارتا دنگ و فنگ . برا همین اگه مشکل مالی نداری به جوونیت برس و سخت نگیر و دچار استرس نشو . اما حتما یه هنر کاربردی رو یاد بگیر

اشکال نداره گلم شاید خسته شدی هرروز که دانشگاه نمیری  روزی دو الی سه ساعتم وقت بذاری برای درس ...

گفتی تفریحت درسخوندنه 

بیشتر توضیح میدی 

من چیکار کنم مث تو شم

گفتی تفریحت درسخوندنه  بیشتر توضیح میدی  من چیکار کنم مث تو شم

عزیزم آدما باهم فرق میکنن

من از زیادی بیرون رفتن خسته میشم

به نظرم شما برنامه نداری 

خیلی راحت یه برنامه بنویس مثلا پنج روز هفته رو کامل تفریح کن دو روزشو فقط به درسات بپرداز

اصلا باور کن اونهمه تفریح هم وجود نداره مگه میشه آدم هرروز بره کافه و رستوران و.بازار و سینما 

دوست داری دبیر بشی؟

❤️🤍PEGAH🤍❤️
عزیزم آدما باهم فرق میکنن من از زیادی بیرون رفتن خسته میشم به نظرم شما برنامه نداری  خیلی را ...

اولش دوست داشتم ولی الان حقوقش کمه به نظرم 

به زحمتش نمی ارزه

تو میخوای چیکاره شی

اولش دوست داشتم ولی الان حقوقش کمه به نظرم  به زحمتش نمی ارزه تو میخوای چیکاره شی

بخاطر اینکه رشتتو دوست نداری علاقه به خوندنش هم نداری منببینم چی قبول میشم پشت کنکوریم

❤️🤍PEGAH🤍❤️