2777
2789
عنوان

یه چیزی بگین دارم میمیلم

284 بازدید | 17 پست

من همه ترازمو با اذدت کردم ۶ هزارو خوردع ای. هیچی درس نخوندم همه ازم انتظار دارن خیلی عذاب وجدان دارم خیلی حساسن دارم دیوونه میشم نمیتونم واسه امتحان فردا بخونم نمی‌دونم چیکار کنم هفتاد هزار بیارم چی بگم چیکار کنم خفم میکنن میام مجازی میگم همه مسخرم‌میکننن حضوریم هیچ دوستی ندارم دیگه رد دادم 

چمیخواستم بخونم یه سری چیزا شد نشد بعدش دیگه نتونستم بهشون بگم که نخونذم و همینجوری نتونستم ونتونسنم چون به شدت حساسن الان کمتر از یه ماه دیگه مونده تا کنکور وهمه ازم  انتظار پزشکی دارن ومن صفر 

لطفاً سرزنشم نکیند فقط  راه حل بدید 

گریم گرفته توی یه کپی گفتم همه مسخرم‌کردن و خندیدن 

چیکار کنم بخدا اگه پشت بمونم میخونم به قرآن از بس استرس کشیدم مردم چون خیلی تنهام و همه این چیزا رو میریزم تو خودم عذاب وجدان گرفتم وقتی فکر میکنن که من کتابوصد دروز زدم و من دریغ از یه صفحه 

چه غلطی کنم کارنامه فیک نشونشون بدم ؟چیکتر کنم ؟

چی بگم😞😞😢

اگر رتبمو ببینن سال بعد نمیذارن مثل آدم بخونم و کوفتم میکننن می‌دونم که میگن سال کنکور داداشم یادمه پدرشون درآوردن 😞😞

فردا هم نهایی ادبیات دارم هیچی نخوندم میخوام بخونم ولی گریم بند نمیاد دارم راه میرم و تند تند شکلات میخورم از استرس 

کاش مامانم یکم درکم میکرد میرفتم بهش میگفتم ولی خیلی مغرور و عصبی .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اشکال ندارع برو امتحان بده بعد بگو رتبه م اونی که میخواستم نشد 

بگو استرس داشتم خراب کردم میخام دوبارت بخونم 

خودتو بخاطر هیچکس اینقد اذیت نکن 

من تقریبا شرایطم مث تو بود اگه دوست داری در خواست دوستی بده بیا صحبت کنیم 

حرف بقیه رو بذار کنار هرچی دوس دارن بگن 

داروی حالت تهوع آور اسمش چیه

مطمئن نیستم ولی فک کنم شربت اینکار بود . 

الان تو نت زدم درموردش نوشته قبلش باید یه مقدار آب بخوری . مقدار خیلی کمی ازش کافیه تا تهوع بگیری . نهایتا ۳۰ دقیقه بعد هم اثر میذاره . 

توصیه نمی کنم این کارو کنی . بعدا مشکلی برات پیش نیاد

خب با ۶۰۰۰ هم اصولا کسی دکترای عمومی نمیاره، پس راحت باش

فقط سر جلسه بگو استرس داشتم و بعدش هم بگو طاقت کنکور مجدد ندارم و هر رشته ای شد برو 

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…
فردا هم نهایی ادبیات دارم هیچی نخوندم میخوام بخونم ولی گریم بند نمیاد دارم راه میرم و تند تند شکلات ...

خودتو گول نزن تو بخونی ونخونی ضررش بیشتر برای تو هست کارنامه واقعی خودتو نشون بده شرایط رو محیا کنن چندروز آخر رو بهتر بخونی

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

ببین این که می گم خیلی تلخه و سرکوفت نیست اما حقیقتیه که اگر امروز بپذیری بهتر از ده سال دیگه است 

دنیا کاری به مشکلات ما نداره و برای مسایلی شبیه کنکور دلش به حال هیچ کس نمی سوزه و معجزه نمی کنه و اندازه توانت نتیجه می گیری

پس اون چه را هستی بپذیر حتی سرکوفت ها را و برای ادامه راهت تلاش کن 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

فقط میتونی خودتو بزنی به مریضی یه روز به کنکور و حالت تعوع و حالت مسمومی که نری سر جلسه یا بری بیای بیرون وسط جلسه کنکور ادا حال بدارو در بیاری

دختری در من ساز امیدواری میزند🕊🎸

دخترم چقدرشرایطت مثل دخترمنه.دخترمنم برای پزشکی می خوند ولی ازبس به خودش فشار اورد حالش بد شد ویه مدته دارو مصرف می کنه.

امتحان فیزیک وزیست و... رو داده ولی. ازبس استرس داره از دیروز چندبارگریه کرده.

هرچی من بی خیال بودم دخترم حساسه

عزیزم هیچ چیز ارزش ازدست دادن سلامتی رو نداره.من که به دخترم گفتم حالت بده بخواب از دکتربرات گواهی می گیرم وشهریور امتحان میدی ونمره رو برای خرداد میزارن.

استرس وفشار روانی بلای جون سلامتی هست.پس سعی کن آرامشت رو حفظ کنی والا نه تنها موفق نمیشی بلکه سال ها در گیر روانپزشک وداروهای اعصاب میشی.