2777
2789
سلام ترانه جون من آزاد رفتم نجمیه چون نجمیه تامین اجتماعی قبول نمیکنه
ولی بیمه تکمیلیمون یه مقداریشو داد

در ضمن اون دکتر هم که شما میگی من نمیشناسم چون دکترم اصلا مال نجمیه نبود دکتر میهمان به حساب میومد منم مریضش که بودم با معرفینامه رفتم تو بیمارستان
گفتار نیک * کردار نیک * پندار نیک
امروز طاهارو بردیم واکسن 4 ماهگیشو زدیم
به پای راستش زد و دستورات هم مثل واکسن دوماهگی بودش
یکم اونجا گریه کرد الانم خوابیده
وزنش 6800 و قدش 64 شده.........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترانه جون دایره المعارف زایمان دکترها رو نگاه کن نوشته کدوم دکترا تو نجمیه هستن و زیر میزی هم نمیگیرنhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=198362&PostID=26789757#26789757 سزارین هم اگه پزشک کشیک تشخیص بده واسط رایگان در مییاد فک کنم .
خوشبختی داشتن بیشترین ها و بهترین ها نیست ،خوشبختی رضایت از وضعیت موجود وداشتن آرامش است .
نجمیه خیلی تمیزه
من بقیه اله نرفتم ولی یکی از بستگانزایمان اولش اونجا رفته بود زایمان دومش نجمیه میگفت نجمیه بهتره
بنظر من برو نجمیه که اگه خداییییییییی نکرده خداییییییییییی نکرده برای بچه هم احتیاج به مراقبت خاصی بود نجمیه برای نوزادان هم مجهز تره
آره دیگه همین که تو طرح اصلیه خودش مسئله ایه جای پارکم نداره باید برید پارکینگ مرکز شهرم هست تقریبا

شوهر من هروقت میخواستیم بریم از دکه روزنامه فروشی طرح یه روزه میخرید فکرکنم 18تومن بود ولی راحت میرفتیم تو طرح
اره همیناش دردسره ....جا پارک نداره ....بقیه اه هم میگن تمیزتره ...
نمیدونم من فعلا سر هزینش مشکل دارم ببینم خودشون سزارین میزنن واسم رایگان تموم شه واسم یانه ..وگرنه باید یه پکتر پیدا کنم یه دستمزدی بگیره بنویسه ..یکی تو نجمیه بود قبلا ولی رفته متاسفانه پونصد میگرفت مینوشت سزارین لازم ..اونوقت مثل طبیعی مجانی در میومد ...فعلا مشکل من اینه ...کسی میشناسه بهم بگه لطفا از کادر خود این دو بیمارستان باید باشه ...
دکتر خود من دکتر میهمان نجمیه هست یخورده هم پولکیه ولی انصافا دکتر با تجربه و عالی هستش
شمارشو میدم بهت بهش زنگ بزن وقت بگیر به خودش بگی شاید کمکت کنه البته دستمزد 500 تومن میگیره
88961544
دکتر آزیتا وظیفه شناس
مطبش هم تو خ فلسطینه ( نزدیک میدون ولیعصر)
2810