2777
2789

شوهرم اومده خونه چرا غذا زیاد درست کردی من دیگه برنج نمیارمو مثل ادم دیوونه ها افتاده به جونم اخه میره سرکار غذاشو نمیخوره بعد اضاف میکنه اخه یکم کارش سنگینه عصرا هم غذا میبره باخودش گشنش میشه

مامانم قهره باهم میخواستیم بریم مسافرت باشوهرم اول قرار بود بریم شمال بعد شوهرم نظرش عوض شو رفتیم یاسوج حالا مامانمم به من فحش میده که چرا دروغ به من دادی☺

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا

برا مامانم قسم میخورم میگم نظر شوهرم عوض شده میگه قسم بخوره توجون دشمنام وتو

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐 عجبا

والا