2777
2789
سلام خوشحالم که همگی خوبین؟
می بینم که این وروجک های خردادی بلاست که سر شما میارن . این بلاهاشون هم قشنگه.
بذارین از تولد مریم بگم که خانومی به شدت لج لجبازی وکرد نذاشت یه دونه عکس درست و حسابی ازش بگیریم و همش گریه بود.
چند روزی بود که با گریه های شبانه اش همه مون را کلافه کرده بود تا اینکه این چند روز اخیر با راهنمایی دوستان بردیمش بیرون گردی و شکر خدا بهتر شده.
مشکل از پوشک گرفتنش حل شده و دیگه بیرون هم میریم پوشاک نداره اصلاً ولی شیشه شیرش هنوز هست برای اینکه بدون شیشه شیر اصلاً نمیخوره.
خیلی دوستتون دارم فعلاً بای .روی ماه کوچولوهای نانازی را ببوسید.
سلام دوستای گل بعد از رنی تونستیم بیایم سایت و فیلتر نباشه چه عجب داره.
رامان هم جیشش رو میگه البته من خودم نبلی میکنم یرون یا خونه کسی میریم میبندمش چون نگرانمک ه مبادا خونه مردم گند بالا بیاره و ..... .
رامان چند روزه مهمون داریم یک پسر9 ساله دارن خیلی باهاش حال میکنه و حتی شب ها میره پیشش میخوابه اون واعا تنهست و متنفره سب ها هم تا صدای اذان میاد با صداش میترسه و گریه میکنه شدید اخه نزدیک خونم.م مسجد و صداش بینهایت بلند کار هر شبمون شده بیدار شدنش و گریه کردنش .
رامان خیلی خوب دیگه حر میزنه و همه چیز میگه و بلبل زبونی هم میکنه دیگه.
بچه ها بیاین عکس تولدای بچه ها رو بگذاریم اینجا دلم واسه بچه هاتو ن تنگ شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

nasim jun salam
kheili khoshhalam ke raman jishesho mige va harfam mizane vaghean alifam ahamiyat nemidad fekr mikard bazi mikonam bahash dige monsaref shodam e rasty cheghadr keshid ta jishesho bege amir hosein nesfe ruz emtehanesh kardam 1 baram nagoft 6 bar tu khune jish kard vali aslan be harfam gush nemikard va be bazi migereft bavaret mishe hanuz mamanam nemige be maman va baba mige ama harcheghadram ba zabun ya bazi migam begu mama bazam mige ama
vali khoshhalam ke raman hesabi rah oftade
rasty lotfan begu chejuri va az aya az ruze aval ham jishesho migoft man chi kar konam be nazaret bikhiyal sham bekhatere harf nayoftan va jish nagoftan ya bazam tamrin konam bahash
mamnoon misham ramano bebus az tarafam bye
سلام زهره جان واللا رامان هم اگهبه حال خودش باشه کمتر میگه باید مرتب ازش بپرسم یا ببرمش دست شویی اوایل بچه ها فقط باید تجربه جیش کردن تو دست شویی رو ببینید و خوششون بیاد بعد کم کم خودشون میگن البته من وقتی بیرون میریم میبندمش اما تو خونه بازه.
در مورد صحبت کردنش هم البته حتما براش کتاب میخونی اما من شاید روزی 1 ساعت یا بیشتر با هم کتاب میخونیم و هی ازش میپرسم که مثلا این چی کار کرد و سعی کن که اون تشویق یا مجبور یه گفتن شه .
اگه بتونی با بچه های بزرگتر از خودش سعی کن بشتر بازی کنه رامان 1 هفته ای مهمون داشتیم پسرش 9 ساله و 7 ساله بود تو این 1 هفته خیلی خیلی بیشتر راه اتاده و تقریبا همه چیز میگه همه حرفی میزنه و تازه مزه هم میپرونه چون با اونا بود و سعی کرد باهاشن ارتباط بر قرار کنه .
اما سخت نگیر دختر خواهر شوهرم الان نزدیکه 3 سالشه هنوز به جیش میگه اک و غیر مامان بابا هیچی نمیگه .
شما ایران هستین؟ شایذ مشکل 2 طبونی داشته باشه اگه ایران نیستین؟
سلام مامان پانیذ اسم خودتون رو میشه بگین انطوری راحت تر میشه صداتون کرد؟
والا من واسه رنگ از اسباب بازی هاش استفاده میکنم یک اسباب بازی داره که چوب های استوانه ای است که باید هر کدوم جای خودش قرار بگیره توسوراخ هایی که مشخص شده من از اون استوانه ها استفاده میکتم اول سعی میکنم که تفاوت رنگ ها رو یاد بگیره مثلا رنگ زرئ رو ور میدارم و میگم همه رنگ های این شکلی رو جدا کنه یعد نوبت یک رنگه دیگه و وقتی تفاوت رنگ ها رو یاد گرفت بهش اسم رنگ ها رو یاد دادم مثلا زرد. آبی .قرمز سبز این رنگ ها رو رامان یاد گرفته اما بعضی وقت ها اشتباه هم میکه جای نگرانی نیست
سلام خوبین بچه ها
نسیم جان چه خبر از رامان حالش خوبه راحت تونستی از پوشک بگیریش، میترا جان انوشای گلم خوبه؟ فرنوش جون سجاد گلم خوبه باز هم مثل مریم گریه های الکی داره؟ پریسا جان خوبی از شیرین کاریهای ملینای گلمون بگو. بقیه دوستان و کوچولوهاشون خوبن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من چند وقت پیش گفتم که مریم را به کل از پوشاک گرفتمش ولی تازگی ها باز این دختر داره باهام ناسازگاری می کنه و یه دفعه جیش می کنه خونه و بعدش هم می گه مامان جیش کردم اشکم را در آورده حسابی، شیشه شیرش هم هست و یه مریمه و یه شیشه شیرش . و اما غذا خوردنش که دیگه هیچی هیچی. فقط شیر .
خیلی دوستتون دارم روی ماه کوچولوهای نازتون را می بوسم.
سلام بچه ها ما تو سفریم واسه همین کم پیداییم .رامان همبینهایت خود سر شده به هیچ عنوان حرف گوش نمیکنه همش هم میخواد یا ادامس بجود یا بستنیبخوره اوف که کاش فقط لجبای هاش سره این بود مثلا گیر میده که فلانی باید بیاد با من دستشویی یا فلانی باید منو بشوره هیچ جوری هم از خر شیطون پایین نمیاد یا گیر میده که باید بستنی این مدلی باشه یا آدامس چرا موزیه باید عسلی باشه باز اگه عسلی بدم میگه نه عسلس نه!!!!!!!!!!!!!! مثلا باید شیک باشه اسم همه انواع ادامساو بستنیها و ما الشعیر ها رو یاد داره ایستک میخواد یا ... کشته مارو تو سفر خلاصه همش هم میگه بریم پارک میبریمش پارکمیه نه این پارک نه اون پارکی که پله برقی داره بعد ماشین رقیداره حالا من از اون پارک کا از کجا پیدا کنم تو سفر ووووووووووی!

بچه ها رامان اصلا نه قد میکشه نه وزن اضافه میکنه هم همیگن ک.چولو مونده دکتر میگه هیچیشنیست از حرفای مردم خسته شدم
روز ها پوشکش نمیکنم میگه جیششو من هم شبا هنوز شروع نکردم از تنیبلی خوذم حالا برگردم خونه خودمون شروع میکنم .
رامان خیلی حرف میزنه بعضی وقت ها کله میخوره عاشق دیدن تصادف خدا نکنه تو جاده تصادف ببینه تا 1 هفته به طور مداوم و متصل هر کی رو ببینه تصادف رو تعریف میکنه از بس حرف میزنه بعضی وقت ها دهنش کف میکنه میمیریم از خنده ما.
حاضر جواب هم شده .
سلام به مامانای گل.
شرمنده که این مدت پیشتون نبودم.خوبین؟ کوچولوهاتون خوبن؟
حتما" حسابی بزرگ شدن و شیرین زبونی میکنن.
نسیم جون خوبی عزیزم . ایشاا... که سفر بهتون خوش بگذره.
نسیم جون ملینا هم فقط یه مدل بستنی میخوره اونم شکلاتی. اونم بعضی وقتا به غذا ایراد میگیره. اما از موقعی که تونستم از شیر بگیرمش غذا خوردنش خیلی بهتره.
دیگه کامل اونو از پوشک گرفتم . روزا خودش و خیس نمیکنه . شبا هم خیلی کم پیش میاد . اما یه چند روزی بود که اذیتم میکرد و زیاد همکاری نمیکرد.
عاشق پارک رفتنه . سرسره رو خیلی دوست داره. 2 تا شعر یاد گرفته بخونه . نقاشی هم میکشه .عاشق مداد و دفتره. یه دفتر نقاشی واسش گرفتم یه شبه تمومش کرد.بی نهایت مهربونه.
فرنوش جون شما خوبی خانومی؟ از پستای قبلت مشخصه که سجاد گلی حسابی بانمک و شیرین زبون شده.
سحر جون خیلی خوشحالم که باهات آشنا شدم . خوبی خانومی؟
ملینا هم هر تولدی که دعوت میشیم میگه تولد منه. خیلی تولد دوست داره.راستی پانیذ چنتا دندون داره ؟ چندمیش داره در میاد؟
از مامان آنوشا چه خبر؟
از فرشته های خوشکلتون عکس بذارید . دلم براشون تنگ شده . حتما" کلی بزرگ شدن.