2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها این تاپیکم واسه امتحان نهایی پارسالمه بببینید تاریخش خرداذه .عجیبه چه طور الان پیداش کردید 😂 ...

واییییی 😂😂😂😂😂

اتفاقا گفته بودی ترم اول فصل دو رو خوندی تعجب کردم گفتم الانم ک هنوز ترم اول هستن 

پس بهتره امَات رو تغییر بدی چون حسادت خیلی هارو برانگیخته میکنی و همین حسادت اونا باعث میشه که آرزو ...

بابت راهنمایی هات مرسی❤️ اما امضام فقط درمورد اینکه یک تاپیک دیدم همه خواستگار پزشک داشتن و ارش بد میگفتن بعدشم یک تاپیک دیدم همه داشتن توهین میکردن به پزشکا

تصمیم گرفتم این امضارو بزنم 😅

پس بهتره امَات رو تغییر بدی چون حسادت خیلی هارو برانگیخته میکنی و همین حسادت اونا باعث میشه که آرزو ...

اخه بیایم بگیم اره

اما مگه تابلوی از روش که هدفمه🤭🤣

من قصدم چیز دیگه بود 💔🚶‍♀️

بابت راهنمایی هات مرسی❤️ اما امضام فقط درمورد اینکه یک تاپیک دیدم همه خواستگار پزشک داشتن و ارش بد م ...

شرمنده ها دیگه اون آدما دیگه واقعا روانی بودن مگه پزشکا آدم نیستننن😂😐🤦‍♀️بعضی ها عقده این😂🤦‍♀️😐

بابت راهنمایی هات مرسی❤️ اما امضام فقط درمورد اینکه یک تاپیک دیدم همه خواستگار پزشک داشتن و ارش بد م ...

خواهش میکنم عزیزم درسا چطور پیش میره اوکی ای باهاشون دهم رو جمع کردی کامل؟

من تو فیزیک موندم نمیدونم چرا بنظرت چیکار کنم با هم یبار حرف زدیم من گفتم دهمم😊

اخه بیایم بگیم اره  اما مگه تابلوی از روش که هدفمه🤭🤣 من قصدم چیز دیگه بود 💔🚶‍♀️

تابلو نیست خیلییی تابلوئهههه🤣🤦‍♀️آهان اما کسی قصد رو نمیبینه مرم عقلشون به چشمشونه😁😁ایشالله خودت دکتر شی بهم مشاوره بدی❤️

بچه ها کسی هسن ادبیات داد امروووز

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱