2777
2789
عنوان

خانم های هنرمند بیاین نظر سنجی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 125911 بازدید | 10654 پست
سلام ممنون شما خوب هستید؟ ببینید خودش به چی علاقه داره من اولین هنرم اشپزی بود و بعدها رفتم کلاس ...

۷ سالشه و بیشتر دیدم به کاردستی درست کردن علاقه داره آشپزی و قنادی و آرایشگری حتما می خوام یاد بگیره فقط هنوز زود برای امسال تابستون نمی دونم چی باهاش کار کنم 

سلام ممنون شما خوب هستید؟ ببینید خودش به چی علاقه داره من اولین هنرم اشپزی بود و بعدها رفتم کلاس ...

کاش منم این هنرها رو با کلاس رفتن یاد می گرفتم همه عمرم رو صرف ریاضی و زبان کردم و آخرش هیچی این هنرها رو هم همش پراکنده یاد گرفتم و کارهام سطحش پایین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۷ سالشه و بیشتر دیدم به کاردستی درست کردن علاقه داره آشپزی و قنادی و آرایشگری حتما می خوام یاد بگیره ...

همون کار دستی عالیه.

بزارید یه هنرو کامل یاد بگیره بعد دومی

اینجوری بهتر تسلط داره تو کارش

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
کاش منم این هنرها رو با کلاس رفتن یاد می گرفتم همه عمرم رو صرف ریاضی و زبان کردم و آخرش هیچی این هنر ...

هنوزم دیر نیست.

میتونید انجام بدید.

من اکثر هنرجوهام تو رشته های مختلف خیلی از لحاظ سنی از من بالاترن.

ولی انگیزشون خیلی زیاده.

من هنوزم افسوس دانشگاه رو میخورم😪

من دلم می خواد بتونم درآمدی داشته باشم اما هر کاری بخوام انجام بدم اولش کلی هزینه و رفت وآمد داره که ...

متاسفانه اموزش کارهای هنری دو بخش اساسی هزینه ای داره

یکی هزینه ثبت نام کلاسها

یکی هزینه خرید مواد اولیه برای ورود به کلاس.

من خودم منصفانه ترین هزینه ثبت نام و میگم.

با این حال اخر ترم شهریه هنرجوهارو بهشون به عنوان پاداش پس میدم.

میدونم تو این شرایط اقتصادی چقدر سخته زندگی ها.

متاسفانه اموزش کارهای هنری دو بخش اساسی هزینه ای داره یکی هزینه ثبت نام کلاسها یکی هزینه خرید مواد ...

مشکل من اینه که بدون کلاس می خوام یاد بگیرم وگرنه یه مدت تو یه کارگاه کار کروم برش با خودشون بود مانتوهای که دوختم رو بردن فروختن فهمیدم دستگاه و برش خیلی مهم چرخ اونا دینام سر خود و خیلی خوب بود من الان راسته دوز دارم اما هر کارگاهی میرم میگن بیا همین جا کار کن اولشم لباس دستم نمیدن میگن سردوز و اتو بعد بچم هم جایی ندارم بزارم اونا هم قبول نمیکنن ببرمش شوهرم هم نمیزاره هر روز سر یه ساعت مشخص برم سر کار خلاصه گیر افتادم  خونه هم بهم لباس نمیدن بیارم دلم می خواد با چرخم یه چیزی بدوزم بفروشم اما نمی دونم چی بدوزم و چطور بفروشم 

@1tar    

سلام.

کیک خیس با گاناش

کیک مثل کیک یزدی میشه تقریبآ موادش.

شیر ۱پیمانه

روغن مایع ۱پیمانه

شکر یک پیمانه

ارد ۲پیمانه

تخم مرغ۳عددبزرگ

بگینگ پودر ۱ ق چ

وانیل یا اسانس به دلخواه

سس یا گاناش شکلات.

شکلات تخته ای ۱۰۰گرم

خامه صبحانه ۱۰۰گرم

روغن مایع ۱ ق غ

برای کیک اول تخم مرغهارو با شکر و وانیل با همزن دستی بزنید.

به ترتیب شیر و روغن مایع را اضافه مایع یه دست شد بهش اردو کم کم با بکینگ پودر اضافه کنید.

برای قالب ۲۵ گرد مناسبه این مواد.

دمای ۱۸۰به مدت۵۵ دقیقه طبقه وسط.

گاناش ابتدا خامه رو روی حرارت خیلی کم میزارید و مرتب هم میزنید تاکمی حباب بزنه از رو حرارت بردارید بهش شکلاتهارو اضافه و مدام بزنید تا شکلات باز بشه در اخر یه ق روغن مایع بی بو اضافه کنید.

کیک که داغ بود بهش سس سردو اضافه کنید و بلافاصله برش بزنید تا سس به همه جهات کیک وارد بشه.

این ساده ترین کیک خیسه.

اما کیک خیس در اصل همان بروونی هست.

نکته

برای کیک شکلاتی میتونید دوقاشق از ارد کم کنید و دو قاشق پودر کاکائو اضافه کنید.

سوالی بود در خدمتم.

به نظرتون به طور جدی چی رو شروع کنم ؟ کدوم از کارام با کیفیت تر بود ؟ 

همه تو یه رنج بود.

هم خیاطی هم گلسازی هم کیک و دسر.

ببینید کدوم کار بیشتر باروحیتون سازگاره

راستی من انیمیشن هم درست میکنم اونم صدا و سیما گفته پخش میکنن اما به نظر خودم خیلی کار داده هر چی به شوهرم میگم حداقل این رک بزار برم دوره ببینم میگه نه خودت یاد بگیر اما من واقعا نیاز دارم یکی صفر تا صد یادم بده پراکنده خیلی سخته حتی ما سه تا هیچ کدوم آرایشگاه نمیریم همه کارهای آرایشگری رو خودم انجام میدم اما دریغ از هزار تومن که بتونم از کارام در بیارم 

مشکل من اینه که بدون کلاس می خوام یاد بگیرم وگرنه یه مدت تو یه کارگاه کار کروم برش با خودشون ب ...

چون چرختون حرفه ای نیست فعلا کار قنادی رو شروع کنید.

اگه لوازم قنادیتون کامله.

میتونید به هایپر مارکتها و کافی شاپها محصولاتتون رو بفروشید.

اینجوری تایمی هم از خونه بیرون نمیرید.

درامدش هم عالیه

@1tar     سلام. کیک خیس با گاناش کیک مثل کیک یزدی میشه تقریبآ موادش. شیر ۱پیمانه روغ ...

سلام به روی ماهت🌸خیلی عالی توضیح دادی 

موقع پخت باز سوال پیش اومد مزاحمت میشم

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
راستی من انیمیشن هم درست میکنم اونم صدا و سیما گفته پخش میکنن اما به نظر خودم خیلی کار داده هر چی به ...

خواهری برای کسب درامد باید خیلی حرفه ای دوره ببینید.

در حد خودتون و خانواده و بستگانتون خوبه اما برای بازار کار نیازه قواعد هر کاری رو کامل بدونید