@1tar  
سلام.
کیک خیس با گاناش
کیک مثل کیک یزدی میشه تقریبآ موادش.
شیر ۱پیمانه
روغن مایع ۱پیمانه
شکر یک پیمانه
ارد ۲پیمانه
تخم مرغ۳عددبزرگ
بگینگ پودر ۱ ق چ
وانیل یا اسانس به دلخواه
سس یا گاناش شکلات.
شکلات تخته ای ۱۰۰گرم
خامه صبحانه ۱۰۰گرم
روغن مایع ۱ ق غ
برای کیک اول تخم مرغهارو با شکر و وانیل با همزن دستی بزنید.
به ترتیب شیر و روغن مایع را اضافه مایع یه دست شد بهش اردو کم کم با بکینگ پودر اضافه کنید.
برای قالب ۲۵ گرد مناسبه این مواد.
دمای ۱۸۰به مدت۵۵ دقیقه طبقه وسط.
گاناش ابتدا خامه رو روی حرارت خیلی کم میزارید و مرتب هم میزنید تاکمی حباب بزنه از رو حرارت بردارید بهش شکلاتهارو اضافه و مدام بزنید تا شکلات باز بشه در اخر یه ق روغن مایع بی بو اضافه کنید.
کیک که داغ بود بهش سس سردو اضافه کنید و بلافاصله برش بزنید تا سس به همه جهات کیک وارد بشه.
این ساده ترین کیک خیسه.
اما کیک خیس در اصل همان بروونی هست.
نکته
برای کیک شکلاتی میتونید دوقاشق از ارد کم کنید و دو قاشق پودر کاکائو اضافه کنید.
سوالی بود در خدمتم.