2777
2789
عنوان

خانم های هنرمند بیاین نظر سنجی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 126331 بازدید | 10663 پست
سلام دوست خوبم من چندتا سوال تو زمینه های مختلف دارم میتونم بپرسم؟

سلام عزیزم.

درخدمتم.

انشالله بتونم کمکی باشم

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم. درخدمتم. انشالله بتونم کمکی باشم

۱: آسون ترین راهی که بشه پسربچه رو از پوشک گرفت چیه

۲:برای کاهش استرس و ترس ازبیماری چکار باید کرد

۳:برای کنترل کردن عصبانیت بیش ازحد در مقابل شیطینت های پسربچه دوسال ونیمه چکار بایدکرد

۴:چه رفتاری با یه شخص بی لیاقت باید کرد؟وقتی برای دختربچه ای هدیه ای گرفته میشه برای روز تولدش ولی مادرش نمیزاره بیاد که هدیه رو بگیره و اینکه چه جوری میشه خوبی نکرد که جواب خوبی بشه این

ببخشیدوقتتونم گرفتم

"دوست دارم اندازه کسی که تورا برایم آفرید"      
۱: آسون ترین راهی که بشه پسربچه رو از پوشک گرفت چیه ۲:برای کاهش استرس و ترس ازبیماری چکار باید کرد ...

سلام شب خوش

سوال اولتون تو صفحه دوم همین تاپیک توضیح دادم به یه عزیزیمراجعه کنید بازم سوالی بود درخدمتم.

سوال دو باید حتمآباترستون مقابله کنید و گاهی باهش مواجه بشید.

توقانون طبیعت وقنی از چیزی میهراسید انرژی منفی اون کتر یا اون شی اونو بیشتر به شما نزدیک میکنه

سعی کنید تمرکزتونو از روی فکرهای منفی بردارید

سوال ۳

محیط رو تک کنید

وقتی خیلی عصبانی هستید با پرخاش یا دعوابیشتر تنش ایجاد میکنید

کودک ۲ساله سن کنجکاوی و کشف محیط پیرامونشه

درسته سخته اما باید هم نوابود باهش چون اگه ضدباشید باعث تشکیل اخلاق تدافعی و ازاری میشید در کودک

خواندن کتاب و یا انجام کار مورد علاقه در زمان استراحت کودک بهتون انرژی خوبی میده و کمی ریلکستون میکنه

سوال چهارم

ازشون دور بشید.

من نمیدونم اون شخص چه نسبتی باشما داره اما اگه ازارتون میدخ ازش گذر کنید.

گاهی جواب بدی رو باید باخوبی داد و گاهی باید باهرکسی مثل خودش رفتار کرد...

برای مدتی بی توجه باشید بهشون

منم شرایط مشابه باشما دارم هم در باره کودک ۲ساله هم رفتار افراد بی لیافت

اما تصمیم گرفتم به جای فکر و ناراحتی به خودم و زندگی بهتر فکر کنم و برای پیشترفت روحیه خودم بکوشم

از خدابراتون بهترینهارو خواستارم خواهری

سوالی بود در خدمتم.

سلام شب خوش سوال اولتون تو صفحه دوم همین تاپیک توضیح دادم به یه عزیزیمراجعه کنید بازم سوالی بود درخ ...

زن داداشمه.من بیشتر از یه عمه وخواهرشوهر خوبی کردم که اصلا وظیفمم نبوده اصلا هم توقع جبران ندارم که برای من یا بچم کاری کنن ولی دیگه این رفتارام به نظرم خیلی دور از شعوره حداقل آدم به حرمت خوبی های طرف مقابلش باید رفتار زشتی ازش سر نزنه

زن داداشمه.من بیشتر از یه عمه وخواهرشوهر خوبی کردم که اصلا وظیفمم نبوده اصلا هم توقع جبران ندارم که ...

همدردم باهت...

ازش دور بشو

بزار ببینه چقدر کمبودت تو زندگیش حس میشه

من ۵ماهه دورشدم..

اولش خوشحال بودو همه جا میگفت...

من توجهی نکردم.

الان التماس میکنه دوباره بشم خواهرش...

دوباره خواهری کنم براش

اما من دلم صاف نمیشه...

میدونم اخرم کوتاه میام به خاطر برادرم.

همدردم باهت... ازش دور بشو بزار ببینه چقدر کمبودت تو زندگیش حس میشه من ۵ماهه دورشدم.. اولش خوشحا ...

امروز بلاکش کردم و قسم خوردم دیگه اسمشونو نیارم ولی چندساعت نشستم گریه کردم که چکار کردم که این جوابمه اصلا اسممو نمیشه گذاشت خواهرشوهر چون هیچ کاری با خودش و زندگیش ندارم جز خوبی کردن.هی میخوام یه کاری کنم جواب کارشو بدم بسوزونمش ولی بازم ته دلم راضی نمیشه چون بد بودنو بلد نیستم فقط میتونم حذفش کنم بی سر وصدا 

امروز بلاکش کردم و قسم خوردم دیگه اسمشونو نیارم ولی چندساعت نشستم گریه کردم که چکار کردم که این جواب ...

اصلا گریه نکنیدو خودتونو سرزنش نکنید شما گناهی نکردی.

ایشون باید ناراحت باشن که گلی چون شمارو از دست دادن.

من چوب محبتم و خیلی جاها خوردم.

اما هربار جواب خوبیمو کسی با بدی داد سپردمش به خدا...

نگران نباش خواهری اسیاب به نوبته.

اصلا فکرتو درگیر نکن.

یه کاری انجام بده تا فکرت دوربشه از این موضوع...

بزار روحت اسیب نبینه.

شمابهترین خودتی

نباید خودتو برای کسی ثابت کنی

اصلا گریه نکنیدو خودتونو سرزنش نکنید شما گناهی نکردی. ایشون باید ناراحت باشن که گلی چون شمارو از دس ...

مرسی دوست خوبم از راهنمایی هات و حس آرامشی که منتقل کردی❤

مرسی دوست خوبم از راهنمایی هات و حس آرامشی که منتقل کردی❤

عزیزی

شکر خدا که ارامش از حرفام گرفتی.

به خاطر ادمهایی که لیاقت محبت ندارن ناراحت نشو و این ناراحتی و ناخوداگاه به کوچولوتونو منتقل نکن.

دنیا ارزش این گریه هارو نداره خواهر جونی

بازم هروقت هرکاری داشتی روی چشمم در خدمتتم.

عزیزی شکر خدا که ارامش از حرفام گرفتی. به خاطر ادمهایی که لیاقت محبت ندارن ناراحت نشو و این ناراحت ...

فدات بشم.

چشم سعی میکنم به خاطر پسرم باید بتونم

ببخشید وقت با ارزشتون وگرفتم.شبتون پراز آرامش ویاد خدا 

ببخشید برای مدل بالاتنه پیراهن دقیق نمی دونم این پارچه با چه مدل یقه استین شیکترین میشه و به دخترم هم میاد فقط می خوام حتما استین داشته باشه حتی اگه شده کوتاهی سر شونه باشه اما استین داشته باشه 

واینکه تزییناتش چی باشه یه کمربند کافیه یا نه با این پارچه چی شیک میشه ؟ ببخشید خیلی مزاحمتون میشم

راستش من الگو کشیدن رو بلد نیستم از روی لباسای قبلی می دوزم برای دخترم هم که آسون الگو بالاتنه رفتم پیش یه خانم که یاد بگیرم خیلی بد یاد میداد روشش مخصوص خودش هست و دقیق نیست می خوام با الگو یاد بگیرم اما نمی تونم برم کلاس مجازی جایی می‌شناسید دقیق و به ترتیب یاد بدن الیته نمی تونم هزینه کنم الان مثلا می خوام جلیقه بدوزم برای خودم  الگوی بالاتنه دقیق می خوام قبلا از روی جلیقه دوختم این بار می خوام خودم الگوی رو بکشم با روش اون خانم الگو کشیدم مانتو دوختم خیلی شل و ول شده مانتوش در حالی که من مدل اداری و خیلی خوش فرم می خواستم 

به نظرتون برای جلیقه تو خونه کدوم مدل شیکترین؟ با یقه یا ساده ؟ با پارچه کرپ خشک که گفتم نمی دونم کرپ چی هست اما خشک وایمیسه