2777
2789
عنوان

خانم های هنرمند بیاین نظر سنجی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 126496 بازدید | 10665 پست

اسی جون سلام

یه قالب دارم قطرشو اندازه گرفتم ۱۵ بود،

توش کیک اسفنجی سه تخم مرغی میپزم

ولی میخوام کیکم بزرگتر باشه،هم از لحاظ ارتفاع هم عرض،قالب چند بگیرم؟یعنی قطرشو‌بهم بگو لطفا🙈

بعد اینکه چند تخم مرغی باشه؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اسی جون سلام یه قالب دارم قطرشو اندازه گرفتم ۱۵ بود، توش کیک اسفنجی سه تخم مرغی میپزم ولی میخوام ...

سلام عزیز جان

قالب ۱۸  ۴تخم مرغ

قالب ۲۰  ۵تخم مرغ

قالب ۲۳   ۶تخم مرغ

اینا بزرگترن

برا ارتفاع بیشترم میتونی دیواره درست کنی

یعنی داخل قالبت تو ارتفاعش کاغذ روغنی بلندتر از ارتفع قرار بده حجم تخم مرغم بیشتر کن

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیز جان قالب ۱۸  ۴تخم مرغ قالب ۲۰  ۵تخم مرغ قالب ۲۳   ۶تخم مرغ اینا بزرگ ...

یعنی کاغذ روغن بندازم واسه دیواره همون تعداد تخم مرغ بزنم ولی ارتفاعش بیشتر میشه؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یعنی کاغذ روغن بندازم واسه دیواره همون تعداد تخم مرغ بزنم ولی ارتفاعش بیشتر میشه؟

نه

منظورم این بود وقتی دیواره کاغذروغنی میزاری مجازی ۱تخم مرغ اضافه کنی

یعنی تو قالب ۱۵ ۴ تخم مرغ

به همون نسبت مواد دیگه رو هم اضافه کن

نه منظورم این بود وقتی دیواره کاغذروغنی میزاری مجازی ۱تخم مرغ اضافه کنی یعنی تو قالب ۱۵ ۴ تخم مرغ ...

مرسی عزیزم،منو از گمراهی رهانیدی

اسی جون،این خال خالیا چی هستن رو کیک؟ و چجوری زده روش؟

اسی جون،این خال خالیا چی هستن رو کیک؟ و چجوری زده روش؟

سلام

هم خامه رنگ شده هم میتونید شکلات بن ماری رنگ شده بزنید

با لبه پالت باریک یا با قلم مو مخصوص این کار

سلام هم خامه رنگ شده هم میتونید شکلات بن ماری رنگ شده بزنید با لبه پالت باریک یا با قلم مو مخصوص ا ...

میشه عکس قلم مو رو بذاری من از همون بخرم؟ 

میشه عکس قلم مو رو بذاری من از همون بخرم؟ 

الان عکس ندارم.لوازم قنادیا دارن.سر قلم مو سلیکونیه.مثل براش های ارایشه ولی سلیکونی.

الان عکس ندارم.لوازم قنادیا دارن.سر قلم مو سلیکونیه.مثل براش های ارایشه ولی سلیکونی.

بعد اینکه کیکش با خامه روکش شده؟

بعد اینکه کیکش با خامه روکش شده؟

اره.

باید بعد خامه کشی اصلی ۳ساعت تو یخچال استراحت بدید.

اون تکه های مشکی رو با لبه پالت باریک بزنید اون طلایی هارو باقلم مو قنادی

اره. باید بعد خامه کشی اصلی ۳ساعت تو یخچال استراحت بدید. اون تکه های مشکی رو با لبه پالت باریک بزن ...

میسی🥺🌹

اسی جون سلام،من اومدم با کیک روز دختر 

میدونم ایراداتشو ها ولی خب خودت بگی بهتره😅