2777
2789
عنوان

خانم های هنرمند بیاین نظر سنجی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 126503 بازدید | 10665 پست
اون سلیقه شماست که چه نوع تاپی دویت داشته باشید بعصی تاپها با تک میل ظریفن و بعصیها با دومیلن. شماچ ...

من با دو میل بلد نیستم ببافم با یه قلاب بلدم

خب رسیدم ب ۹۹/۹/۹ تنها کار خاصی ک میتونستم بکنم تو این تاریخ خاص ساخت اکانت رند بود تو اخرین تاریخ رند قرررررررن😎😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم☺ منم خوشحالم باشماهم کلام شدم. استرس چیه. فکرای خوب بکن عشقولی جون

🌹🙏

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

چرا ماهی امروز خشک شد  یعنی بحاطر شعله گازم که بالابوده

خواهری جونم.

روش پخت و مرینیت خیلی مهمه.

تو همین تاپیک برای کاربر یونیکورنننننن توصیح دادم مدلهای مختلع رو بخونید اگه سوالی بود درخدمتتم

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
من با دو میل بلد نیستم ببافم با یه قلاب بلدم

به یه میل میتونید طرحهای برجسته و ظریفی بندازید.

فقط نکته مهم اینه که در بافت تاپ و لباس باتک میل و نخ ماهی اگه میخواین بدن نما نباشه  باید همزمان با بافتتون استربافی هم بکنید.

سلام بانو  خوبی  چطور ب دختر ده سالم توضیح بدم در مورد پریود؟  موهای ناحیه خصوصیش ...

سلام.

ممنون به تاپیکم اومدید.

اول یه هدیه دخترونه بگیرید و یه روز که تنها بودید باهم بهش بگید میخوام برام دردو دل کنم.

از خاطره اولین پریودیتون بگید ولی نه باترس و اظطراب

بهش بگید یه امر طبیعیه و نه ترس داره و نه خجالت.

بگید از یه سنی موهای زائد رشد میکنن و تمیز وشیو نکردنشون چه بیماریهایی رو میاره و باید بدون خجالت اجازه بده تا بزرگتر میشه شماتو شیو و پاکیزگی کمکش کنید.

هدیه رو بدیدو بگید این دردو دل مثل یه راز بین منو توئه

توهم هروقت نیاز بود بیابرام دردو دل کن

بچه ها تواین موارد خیلی خجالتی میشن.

باهش به نرمی سخن بگیدو بزارید راحت حرفاشو بزنه

موفق باشی خواهری

سلام عزیزم. چندوقتشه؟ یک سالو چقدر؟

یک سال و پانزده ماهشه عزیزم. درسته میگن شیرمادر بعد از یکسال خاصیت نداره؟

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا. 
یک سال و پانزده ماهشه عزیزم. درسته میگن شیرمادر بعد از یکسال خاصیت نداره؟

سلام.

من هرجور حساب کردم نفهمیدم چطور یکسالو پونزده ماهشه.

یعنی یک سالو نیم.؟

نه عزیزم خاصیت شیرمادر تغییری نمیکنه.

فقط چون بچه ها نیاز روزانه ویتامین ها و موادمغذی رو از غذاها دریافت میکنن یکمی شیر مادر خاصیتش برای بدن بچه کمتر میشه.

بیشتر رفع تشنگی و عادت به خوردن سینه و البته رشد مرتب ناخن و استخونها رو داره.

شما یه روز تا عصر بهش شیر بدید.

عصر ببریدش بیرون یا تفریح و هروقت شیرخواست بهشیه چیز خوراکی بدید یا حواسشو پرت کنید.

تدریجی گرفتن بچه رو وابسته تو و مادرو کلافه میکنه.

شما سعی کنید از کسی کمک بگیرید تا سرش بند بشع و بهو نه نگیره

سر سینتون رو لاک لب قرمز بزنید دیگه نمیاد طرفتون.

از صبر زرد اسافاده نکنید چون باعث کاهش اشتهای بچه میشه‌

سعی کنید جایگزین قراربدید

ابمیوه های طبیعی

سرلاکهای رقیق اگه حساسین نداره شیرهای پاستوریزه.

بزارید رفع تشنگی رو با اینا برطرف کنه.

در اغوش بگیرید و شبها راهش ببرید تا حس دوری نکنه.

دوروز به همین منواله بعد خودش فرراموش میکنه.

اصلاباهش دعواو پرخاشگری نکنید.

بزارید ارامش داشته باشه.

مواظب سلامت روانش باشبد.

با گرفتن هدیه کوچیک به این کار تشویقش کنید.

موفق باشید

ممنون ک اینقدر خوب و فهیم هستین  خدا حفظتون کنه  مرسی واسه راهنمایی قشنگ و آرومتون

خواهش میکنم.

نظر لطفتونه.

موفق باشید🥰