2777
2789

بچه ها شما قابلمه هم میذارین تو ماشین ظرفشویی؟

آخه حتی قابلمه چدن هم که باشه، بالاخره گاهی یه ذره غذا میچسبه به تهش.

ماشین ظرفشویی که نمیتونه دست بکشه به این ته قابلمه و اینا رو بکنه

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

یادم نیست اخرین بار کی استفاده کردم 😂 نه قابلمه نمیذارم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید سالی دوبار اونم وقتایی ک مهمون زیاد دارم

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍

اگه بگم خودم ماشین ظرف شوییم بی کلاسیه؟؟؟

عاقا من ماشین طرف شویی ندارم☺

دیگر احتیاط لازم نیست شکستنی ها شکست هر طور مایلید حمل کنید💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔متولد ۱۳۷۶.۱......هسدم
من هر روز استفاده میکردم. بعدش خراب شد.‌قابلمه‌میذاشتم ولی هیچوقت تمیز نمیشد.‌ولی ظروف و خوب تمیز می ...

سلام بعد از چند سال خراب شد 

منم الان خراب شده تازه هر روز هر روز روشن نمیکردم تعمیرکار گفت عمرش کرده دیگه  ۱۲ سال پیش خریدم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
اگه بگم خودم ماشین ظرف شوییم بی کلاسیه؟؟؟ عاقا من ماشین طرف شویی ندارم☺

چه بی کلاسی خواهر 

اینقدر مسخره کردن منو تازه من رو میزی روی جهیزیه ام بود سال ۸۴  هی گفتن یه ماشین بگیر ظرفهای سر سفره را ببره حالا همشون دارن وخرید ن برا من چند ماهه خرابه وبا ۴تا بچه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
سلام بعد از چند سال خراب شد  منم الان خراب شده تازه هر روز هر روز روشن نمیکردم تعمیرکار گفت عم ...

من کلا ۲ سال کمتر استفاده کردم. ۳ بارم تعمیرگاه رفت ولی نتونستن درستش کنن.‌حالا اونا میگن قطعه ای که لازمه تحریم هست و نیست.‌ولی نمیدونم‌درست میگن یا نه

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
چه بی کلاسی خواهر  اینقدر مسخره کردن منو تازه من رو میزی روی جهیزیه ام بود سال ۸۴  هی گفت ...

😘😘😘😘😗😗😗😗😗😗😗

دیگر احتیاط لازم نیست شکستنی ها شکست هر طور مایلید حمل کنید💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔متولد ۱۳۷۶.۱......هسدم