2777
2789

بچه ها شما قابلمه هم میذارین تو ماشین ظرفشویی؟

آخه حتی قابلمه چدن هم که باشه، بالاخره گاهی یه ذره غذا میچسبه به تهش.

ماشین ظرفشویی که نمیتونه دست بکشه به این ته قابلمه و اینا رو بکنه

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

یادم نیست اخرین بار کی استفاده کردم 😂 نه قابلمه نمیذارم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید سالی دوبار اونم وقتایی ک مهمون زیاد دارم

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍

اگه بگم خودم ماشین ظرف شوییم بی کلاسیه؟؟؟

عاقا من ماشین طرف شویی ندارم☺

دیگر احتیاط لازم نیست شکستنی ها شکست هر طور مایلید حمل کنید💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔متولد ۱۳۷۶.۱......هسدم
من هر روز استفاده میکردم. بعدش خراب شد.‌قابلمه‌میذاشتم ولی هیچوقت تمیز نمیشد.‌ولی ظروف و خوب تمیز می ...

سلام بعد از چند سال خراب شد 

منم الان خراب شده تازه هر روز هر روز روشن نمیکردم تعمیرکار گفت عمرش کرده دیگه  ۱۲ سال پیش خریدم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
اگه بگم خودم ماشین ظرف شوییم بی کلاسیه؟؟؟ عاقا من ماشین طرف شویی ندارم☺

چه بی کلاسی خواهر 

اینقدر مسخره کردن منو تازه من رو میزی روی جهیزیه ام بود سال ۸۴  هی گفتن یه ماشین بگیر ظرفهای سر سفره را ببره حالا همشون دارن وخرید ن برا من چند ماهه خرابه وبا ۴تا بچه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
سلام بعد از چند سال خراب شد  منم الان خراب شده تازه هر روز هر روز روشن نمیکردم تعمیرکار گفت عم ...

من کلا ۲ سال کمتر استفاده کردم. ۳ بارم تعمیرگاه رفت ولی نتونستن درستش کنن.‌حالا اونا میگن قطعه ای که لازمه تحریم هست و نیست.‌ولی نمیدونم‌درست میگن یا نه

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
چه بی کلاسی خواهر  اینقدر مسخره کردن منو تازه من رو میزی روی جهیزیه ام بود سال ۸۴  هی گفت ...

😘😘😘😘😗😗😗😗😗😗😗

دیگر احتیاط لازم نیست شکستنی ها شکست هر طور مایلید حمل کنید💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔متولد ۱۳۷۶.۱......هسدم