2777
2789
عنوان

شپش 🥴🥴🥴🥴

546 بازدید | 48 پست

بچه ها سر دخترم شپش زده شونه شپش لیندا گرفتم همش استفاده میکنم ولی رشک ها نمیرن خیلی هم زیاد شدن تو سرش دیگه عقلم به جایی نمیرسه چیکار کنم ..میگم بیا کچل کن گریه میکنه

بش بگو کچل کن بعد کلاه گیس بخر براش

هیچوقت دوست ندارم مادر بشم چرا؟؟! چون نمیخوام یه کوجولوی بی پناهو وارد این دنیا کنم که عذاب ببینه و بعدش مثل بقیه که عذابش دادن بقیه رو عذاب بده:) کاربریم دست چند نفره:/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بش بگو کچل کن بعد کلاه گیس بخر براش

ازین کلاه گیسا ک خیلی طبیعیه

هیچوقت دوست ندارم مادر بشم چرا؟؟! چون نمیخوام یه کوجولوی بی پناهو وارد این دنیا کنم که عذاب ببینه و بعدش مثل بقیه که عذابش دادن بقیه رو عذاب بده:) کاربریم دست چند نفره:/

تورو خدا کچلش نکن برو داروخونه محلول دای لیس مخصوص تخم شپش هست سر چند دقیقه هم خود شپش و هم تخمشو از بین می‌برند

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

الان که دیگه کسی کچل نمیکنه یه قطره ای اومده میگن با یبار استفاده همه شپشا و رشکارو از بین میبره خیلیام استفاده کردن وگرنه شامپو و شونه این چیزا بدرد نمیخوره

خدایا، تنها آرزویم این است که فقرا نازا شوند. و از این پس هیچ فرزندی در خانواده ای فقیر به دنیا نیاید‌.

عزیزم کچل چیه 

الان اینستا تبلیغ میکنن پاک سازی در یک جلسه با ی محلول ی اقوام ما رفت انجام داد یک ساعته تموم شد 

قدیم که نیست یا بشین دو روز وقت بزار همه رو در بیار یا ببر همینجا 

اسی جان این روش که میگم صد در صد تضمینی هست .

فقط چارش سس مایونزه که کل موهاش رو سس فراوان میزنی و با کلاه یا پلاستیک می پوشونی و حداقل سه ساعت بمونه به شرطی که در هفته حتما بزاری تا اون شپش های کوچک که از تخم بیرون اومدن بزرگ نشن دوباره تخم گذاری کنن اگر شش هفته تکرار کنی به طور تضمینی میره