2777
2789
عنوان

شپش 🥴🥴🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 48 پست

خب عزیزم خیلیی مار خوبی کردی که اون شونه لیندا رو خریدی چون عالی عمل میکنه اگه درست و اصولی شونه کنی طرز اموزشش تو نت هست بعد اینکه هرروز موهاشو با روغن زیتون کامل چرب کن پلاستیک بکش بزار چندساعت بمونه اگه میتونه اذیت نمیشه شب بزاره تا صب اگه نه 3یا 4ساعت بمونه بعدش قشنگ با همون شونه کن روغن زیتون باعث میشه راه تنفسشون قطع بشه و بمیرن چه تخم شپش چه خودش تو این مدت حتمااا هرروز اون وسایلی که قابل شستشو هست بزار تو اب داغ بجوشه و بعد لباسشویی با درجه حرارت بالا و بعد هم اتوی داغ اینو هرروز باید تکرار کنی کار خیلی سختیه ولی خب مجبوری و جاهای که قابل شستشو نیست مثل مبل پتو فرش باید اسپری مخصوص استفاده کنی درکنار این روغن زیتون و شونه یه محلول هست که دکار متخصص اطفال بهم داده که خیلیییی خوبه روش استفادش داخل بسته نوشته کلا دوبار باید ازش استفاده کنی مثلا الان زدی سری دوم باید ده روز بعد بزنی و یه اسپری مخصوص جاهای غیر شستشو عکسشو برات میزارم 

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب عزیزم خیلیی مار خوبی کردی که اون شونه لیندا رو خریدی چون عالی عمل میکنه اگه درست و اصولی شونه کنی ...

ممنون عزیزم مشکل لینه بچه های خواهر و برادرم همه دارن ..چیکار کنم نگیره

ممنون عزیزم مشکل لینه بچه های خواهر و برادرم همه دارن ..چیکار کنم نگیره

خب تا وقتی اونا شپش هاشون از بین نرفت بهتره یه مدت دور باشن چون بچن باهم بازی میکنن باز میگیرن ازهم.. شپش نمیپره ولی خب بچه ها بازی میکنن لباسشون بهم میخوره دستشتون خلاصه که تو بچه ها خیلیییی راحت انتقال پیدا میکنه تاوقتی مطمن صددرصد نشدین بچه ها نرن پیش هم 

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞