2777
2789
عنوان

نظریه کارشناس نفقه

11942 بازدید | 13 پست

سلام بچها امروز ابلاغیه ارسال شدبرام 

میزان نفقه رو تعیین کردن نفقه معوقه از 20فروردین 1400

تا الان ماهی420/000تومان ک جمعا میشه 4ملیون و 600تومن انگار بعد برای الانمم ماهی 800تومان 

بچها من اعتراض دارم ب رای صادره چون درامدهمسرمواشتباه نوشتن شوهرمم لایحه زده ک من بیکارم بایدچکارکنم من

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

چرا انقد زدن نفقتو😐واسه من  اول قاضی بدون کارشناس گفت یه تومن بعد وکیل گفت کارشناس بگه شد ماهی یک و نیم 

البته هزارتومنم نگرفتم بیخیال شدم توافق کردن جداشم😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب تو هم لایحه بفرست تا وقت اعتراضت نگذشته 

و توضیح بده که بیکار نیس (اگه فیش حقوقی ای یا مدرکی داری برا اثباتش هم ضمیمه لایحه ت کن) ضمن اینکه توضیح بده که با توجه به تورم موجود، تعیین این میزان از نفقه عادلانه نیس

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »
چرا انقد زدن نفقتو😐واسه من  اول قاضی بدون کارشناس گفت یه تومن بعد وکیل گفت کارشناس بگه شد ماهی ...

چرانگرفتی 

نمیدونم چرا انقد زدن 

بایدبرم اعتراض بزنم روش 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
چرا انقد زدن نفقتو😐واسه من  اول قاضی بدون کارشناس گفت یه تومن بعد وکیل گفت کارشناس بگه شد ماهی ...

ب میزان سواد واینا ربط داره میزان نفقه من تا دهم خوندم درس

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
چرانگرفتی  نمیدونم چرا انقد زدن  بایدبرم اعتراض بزنم روش

اصلا خانوادم نمیذارن من دخالتی کنم که وکیل گرفتن همه چیو سپردن بهش 

وکیلمم تو اخرین جلسه دادگاه نفقه با قاضی هماهنگ کرده  همسرمو راضی کردن به طلاق توافقی 😣😣😣

البته میزان نفقه با خیلی از ملاکا سنجیده میشه 

اره دیگه تاوقت داری لایحه بزن 

اره میزان تحصیلات و وضع خانوادگی زن و حقوق مردو کلی ملاک دیگه 

اخه موقعی ک داشت کارشناس سوال میپرسید گفت شغل پدرت مامانم نمیدونست فک کرد باید بگه وضعمون خوب نیست گفت ما درامدمون خیلی پایینه مستاجریم وفلان درصورتی که پدرم مشاوره املاک و خونه وماشین داریم درامدشم خوبه نسبتا فک کنم این خرابش کرد و اینک اشتباه حقوق شوهرم زد روزی100تومن درصورتی که روزی300بود

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
اخه موقعی ک داشت کارشناس سوال میپرسید گفت شغل پدرت مامانم نمیدونست فک کرد باید بگه وضعمون خوب نیست گ ...

اره دیگه مامانت نباید اونجوری میگفت😣

خب پس اعتراض بزن 

از حقوق شوهرتم مدرک داری نشون بده

بابای من خونه ب اسمم کرد تو ی شهر دیگه با اینکه شهر خودمون خونه داشتم و شوهرم قبول نکرد گف من داماد سرخونه نمیشم رفتیم اجاره ی ماه نشده گف من نمیتونم اجاره بدم گذاش رف گوشیشم خاموش کرد😐بابام هرچقد گف اجاره هارم من میدم برنگش از اول نمیدونم چرا منو گرف الان بابام دوتا وکیلم گرفته از اول ک من پام ب دادگاه نخوره 😐نفقه زدن سه ملیون ماهی