2777
2789

بچه ها دیگه خسته شدم از این زندگی هم تو خانواده پرجمعیت زندگی میکنم که خودش جدا  اصاب خورد کنه هم دارم به پای چند تا ادم دیوانه و روانی له میشم  البته ۶ نفریم کلا دوتا از خواهرام وقتی  بچه بودم ازدواج کردن یکی از خواهرامم پرستار که هنوز مجرده من با این سه تا مشکلی ندارم مشکله من پدرم و یکدیگه از خواهرام که از این سه تا خواهرام چند سال کوچیکتر همش میره رو مغزم تو خونه باهمه کار داره دیوونو گیجه عین گیجا کم عقلا رفتار میکنه همش تو خونه عین گیجا سر گردون باهمه کار داره همه رو زیر نظر داره توخونه نه درسشو میخونه با خودش حرف میزنه هر کاری میکنی میگه داری چیکار میکنی اعدای گیجارو درمیاره چنوقت بود بهتر شده بود الان دوباره شروع کرده بابامم که تنبل به تمام هروز صبح که از خواب بلند میشی یا جلو تلوزیون یا گرفته خوابیده مامانم بیچاره پاش درد میکنه هیچ کاری انجام نمیده بلند نمیشه یه چایی واسه خودش دم کنه میگه مامانم دم کنه حالا اینا بکنار اینا تازه خوبن بیماری روانی هم داره همه رو یا سرش داد میزنه یا مثلا اصبات خورد اشتها غدا نداری بخوری اون غذارو باید بخوری حتما نخوری سرت داد میزنه خسته شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی شرایطت عین منه

والا پدر منم از اول نه خرجی میداد تو فقر به معنای واقعی بزرگ شدیم

روزی شاید دفعه تو خونه دعوا راه مینداخت و عربده میکشید

مثلا سره یه قندون که از دستمون افتاده بود و شکسته بود عربده میزد بیا و ببین

والا من تا همین چند سال پیش من فکر نمیکردم اصلا هویت دارم

دیگه مجبور شدم برم خوابگاه یه مدت

وای خدانکنه عزیزم الان خدارو شکر شرایتت بهتر 

بهتر نیست🥺 بابام هنوز همونه

منظورم این بود تا بزرگتر این هست مدیریت نمیتونه بکنه

فرزند کاره خاصی ازش بر نمیاد جز کنار اومدن به ناچار

من حتی سعی میکنم از جلوش رد نشم انگار متنفره حتی رو زمین راه میری

بهتر اینکا اینکه یا درس بخونیم یا بریم سرکار شب برگردیم

والا من الان همینم🥺 بابام میگه چرا بهم پول نمیدی؟

چرا شوهر نمیکنی بری

ولی تو سنت کمتره کار کن پس انداز کن تا میتونی

پول که در میاری انگار احترامت هم بیشتره