2777
2789
عنوان

مشکل خنده دار من ... !

15693 بازدید | 10 پست
لطفاً بهم نخدید ....
من 29 سالمه ، آخرین باری که آمپول پنی سیلین زدم هفت ساله بودم ، یعنی اینکه الان تقریباً 22 ساله که این آمپوله وحشتناکو نزدم ، اما الان برای عفونتی که دارم ، دکتر یه آمپول پودری بهم داده که شبیه پنی سیلینه ، من واقعاً نمی تونم این آمپولو بزنم چون همون بار آخر که این آمپولو زدم داشتم فلج می شدم (درد وحشتناکی داشت و از همون موقع من دیگه نمی تونم همچین آمپولی رو بزنم ) ، حالا چند تا سئوال دارم ؛

1- می گن اونایی که سزارین می شن بهشون آمپول پنی سیلین می زنن ، این موضوع واقعاً درسته ؟؟؟؟

2- به نظر شما دارو گیاهی وجود داره که با خوردنش عفونتم از بین بره تا مجبور به زدن این آمپول نشم ؟؟؟؟

3- شما چطوری میتونید درد آمپول پنی سیلین رو تحمل کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!
من سزارین شدم ولی اصلا پنی سلین نزدم بعد زایمان مسکن میزنن
باید از دکتر یا عطاریها بپرسی.
عزیزم من خودم پرستارم ولی تا حالا با درد امپول کنار نیومدم.میگن یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به مردم جریان منه.کاملا درکت میکنم ولی بزن که بدتر نشی که یک امپول به چندتا تبدیل نشه.
برای سزارین منم امپول نزدم قرصم نخوردم هرچی بود تو سرمم بود عفونتم نگرفتم ولی از امپول وحشتناک فراریم سر بارداریم امپول تقویتیاموبه زورشوشو میزدم...خیلی سخته نامردیه ولی چاره ای نیست به قول دوستتان بزن تا چندتتا نشه....موفق باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کاملا درکت میکنم چون همیشه از آمپول میترسیدم! در مورد مشکلت چیزی نمیدونم
من طبیعی زایمان کردم! در اون شدت درد وقتی پرستار میخواست بهم آمپول مسکن بزنه وقتی فهمیدم باید تو پا تزریق کنه اولش مانعش شدم!!! حالا که فکر میکنم خنده ام میگیره! ولی با وجود تجربه زایمان فکر میکنم هنوز هم حاضر نباشم پنسیلین بزنم.ولی بهش فکر نکن.من اولش از خون گرفتن هم میترسیدم توی دوره حاملگی ایقدر خون دادم که دیگه عادت کردم
هفته آینده روز یکشنبه
هر زمان که فرصت داشتید قرائت یک بار سوره یاسین و یک بار دعای توسل و هدیه آن به آقا جواد الائمه جهت برآروده شدن حاجات ...
در صورت تمایل به آدرس زیر مراجعه فرمایید :
http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=7715&ChatDate=10-8-1389
برای بغل کردنت لحظه شماری میکنم فرشته ی مامان
آمپولتو حتما بزنن فوقش یکم از استرس عرق میکنی ولی اینو بدون اگه هر وقت امپول بزنی زود زود خوب مشی منم همین 2 هفته پیش 2 تا امپول تو 2 روز زدم یکی اینور یکی اونور ولی دردش یه لحظه . اصلا نترس گلم.