2777
2789

من پاييز جراحى دارم 

پيش جراح هاى بنام مثل حسين بهنا و محمد بيات و غيره رفتم به خاطر پول بهم ميگفتن وقت عمل بگير و تشخيص اشتباه دادن خداروووو شكر شانسى پيش دكتر روزبه پهلوان رفتم و گفت هنوز زوده بايد از ارتودنسيت ١سال ديگه بگذره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر محمد بیات مناسفانه علاوه بر جراحی دندون عقل و فک، جراحی بینی هم انجام میده که جراحی بینیش افتضاحه. از روی پره بینی برش میده که جای بخیه هاش  گوشت میاره. درحالیکه باید از  انتهای پره ها برش بده

دکتر محمد بیات مناسفانه علاوه بر جراحی دندون عقل و فک، جراحی بینی هم انجام میده که جراحی بینیش افتضا ...

سلام دوست عزیز جراحی فک دکتر بیات چجوری هست خوبه یا بد ممنون میشم راهنمایی کنید میخوام جراحی فک انجام بدم پیش ایشون 

من نه از جراحی فکش راضی بودم و نه از بینی. بعد از عمل فک پایین(فک پایین عقب بود) صورتم خیلی لاغر و کشیده شد. عمل بینیش هم که افتضاحه.  مجبور شدم ترمیمی انجام بدم. علاوه بر اینکه جای بخیه گوشت آورده( چون دقیقا از پایین پره ها برش نزده) روی بینی قوس داره و سمت راست هم ورم داره.

من نه از جراحی فکش راضی بودم و نه از بینی. بعد از عمل فک پایین(فک پایین عقب بود) صورتم خیلی لاغر و ک ...

خوبه باز مشکل فکت حل شده من مشکل ناقرینگی فک دارم دنبال جراح میگردم عمل کنه نمیتونم پیدا کنم