2777
2789

منظورم اینه مرگ‌طبیعی باشه و پزشک قانونی تشخیص مرگ طبیعی بده بابای بچه میتونه از زنش و مادر زنش شکایت کنه برای مرگ بچه یا کاری نمیتونه کنه؟؟؟

وایی خدا 

بدترین از اتفاق ممکن نیست:/🥺💔

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

قطعا نه ولی چقدروحشتناک 

این اتفاق افتاده؟ 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حضانت با مادر باشه هم در نهایت همچنانکفالت با پدر 

اون بچه اگ تو تصادف هم فوت بشه و مادر حضانت داشته باشه دیه اش میره تو جیب پدر 

پدری که ای که شاید سال ها حتی رنگ و روی بچش هم ندیده باشه

حضانت با مادر باشه هم در نهایت همچنانکفالت با پدر اون بچه اگ تو تصادف هم فوت بشه و مادر حضانت داشته ...

نه حضانت با بچه نیست و بچه چند ماهشه فقط...زن با بچش رفته قهر و خیلی میترسه این اتفاق بیفته و شوهرش شکایت کنه

نه حضانت با بچه نیست و بچه چند ماهشه فقط...زن با بچش رفته قهر و خیلی میترسه این اتفاق بیفته و شوهرش ...

الهی که هیچ مادری همچین داغی نبینه بهس فکر نکن الهی خیر بچه تو ببینی گلم ثمره اش ببینی 

نه حضانت با بچه نیست و بچه چند ماهشه فقط...زن با بچش رفته قهر و خیلی میترسه این اتفاق بیفته و شوهرش ...

وااا این چه حرفیه

الکی الکی میترسه بچه سالم خدای نکرده....

الان نگران شکایت شوهرشه؟

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
نه نیفتاده ولی زن خیلی میترسه این اتفاق بیفته و همش تو فکر اینه نکنه اتفاقی بیفته و خانوادش بدبخت بش ...

عزیزم دیگه تلقن نکنید اینو به خودتون وگرنه اتفاق میوفته البته دور از جون

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واییی اصلا بهش فکر نکنه، اصلا بچه طوری بشه مادر خودش نابود میشه نیاز ب کارای پدر نیس این چ فکرایی قلب گرفت

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏