2777
2789

سلام خانما نظرتون درباره سرویس کالسکه اسپرینگ چیه؟؟ 

من سیسمونی رو خانوادم میخرن نمی‌خوام زیاد هزینه بشه براشون 

خودمونم چون تازه خونه خریدیم اقساط و اینا زیاد داریم نمی‌تونیم هزینه کنیم می‌خوام یه چیز قیمت مناسب بردارم چون می‌دونم زیاد استفاده نمیکنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال من دلیجانه

قیمتش زیاد‌نبودد.

تا اینجا هم خدارو شکر خوب بوده .

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
واقعا؟! یعنی نخرم؟؟؟ 

اگه صندلی ماشین وساک حمل نمیخری خیلی خوبه بخصوص برا شش ماهه اول که بچه بخوای ببری جایی 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان

دلیجان هم خوبه و اقتصادی تره

من که کریر استفاده نکردم

همه ی ما باید کسی را داشته باشیم که وقتی یک روز ، روزِ ما نبود بنشینیم روبرویش و غُرغُرکنان از سیر تا پیازِ تمام بد بیاری هایمان را برایش تعریف کنیم و او هم لبخند به لب گوش کند و پایان هر جمله مان بگوید : پس حق داشتی اینقد عصبی بشی ، حالا وِلِش کن ، مهم نیست ، فدای سَرت ! میدانید ، آدم هر چقدر هم قوی باشد باید کسی را داشته باشد که حال بَدَش را بفهمد، که نگذارد به حال خودش بماند، کسی که حالمان را به حالش گره زده باشد!                                                                                                                                                                                                                              بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده
واقعا؟! یعنی نخرم؟؟؟  

اینی که تو عکس هست رو نخر.ما خریدیم یک بار هم استفاده نکردیم.ماشینم داریم.کلا بدرد نمی خوره.

بنظرم بیشتر خریدهاشو نگه دار واسه بعد از زایمان.زیاد لباس نخر و  بعدا متناسب با سایز و فصل براش بگیر

واسه منم دعا کن باردار شم.امروز رفتم ازمایشهای قبل از بارداری رو دادم.البته بچه دوممه

من کریر نخریدم، خیلی سنگینه

کالسکه هم خیلی ‌کم استفاده کردم

کالسکه رو میخواستم استفاده کنم تازه فهمیدم کسایی که روی ویلچر میشینن، چی میگن. یه خیابون درست و حسابی نداریم، هر مغازه ای هم ورودیش پله داره. فقط برای پاساژ یا پارک خوبه

اینی که تو عکس هست رو نخر.ما خریدیم یک بار هم استفاده نکردیم.ماشینم داریم.کلا بدرد نمی خوره. بنظرم ...

میگم لازم نشد استفاده نکردین یا راضی نبودین که استفاده نشده؟؟؟

ماهم ماشین داریم ولی همسرم چون زیاد خونه نیست و منم متاسفانه گواهینامه ندارم میگم شاید بیرون رفتنی لازمم بشه نمی‌دونم موندم بخرم یا نه 

انشاللّه خدا خواسته دلتو به این زودیا میده عزیزم😍 یه بچه خوشگل و سالم انشاللّه 

اگه صندلی ماشین وساک حمل نمیخری خیلی خوبه بخصوص برا شش ماهه اول که بچه بخوای ببری جایی 

آره صندلی ماشین و ساک حمل نمیخرم چون خودشم تو شهری که ساکنیم غریبه ام زیاد جایی نمیرم پس همون کریر میخرم مرسی عزیزم

میگم لازم نشد استفاده نکردین یا راضی نبودین که استفاده نشده؟؟؟ ماهم ماشین داریم ولی همسرم چون زیاد ...

لازم نشد و اینکه بخوای بچه رو توش بزاری و بری بیرون.خیلی سنگین میشه 

ما یبار بچه رو توش گذاشتیم زن و شوهر از کت و کول افتادیم😂

از طرفی به اینا اعتبار نیست ممکنه از دسته باز شه و بچه کله پا شه.چون دسته اش متحرکه‌

من کریر نخریدم، خیلی سنگینه کالسکه هم خیلی ‌کم استفاده کردم کالسکه رو میخواستم استفاده کنم تازه فه ...

آره حق با شماست خیابون های درستی نداریم من ذاتا زیاد هم بیرون نمیرم ولی میگم شاید برا دکتر رفتنی و اینا لازمم بشه 

لازم نشد و اینکه بخوای بچه رو توش بزاری و بری بیرون.خیلی سنگین میشه  ما یبار بچه رو توش گذاشتی ...

پس بگو کلا بچه رو بغلم بگیرم که راحت ترم😄😄 اینجوری باشه تو خیابون هی باید با کالسکه کشتی بگیرم 

راستش من از کالسکه میترسم اینکه گفتی دسته اش ممکنه باز شه بیشتر ترسیدم اونوقت بچه امنیت نداره که

2810