2777
2789

بچه ها تو بین این جاهایی که این مقاله معرفی کرده به نظرتون کدوم بهتره؟؟ برا خواهرزادم میخوام لباس بگیرم نمیدونم کجا برم که کیفیت و قیمتش مناسب باشه. پاساژ جمهوری رفتم زیاد حال نکردم. نظرتون چیه کجا برم خرید؟

پیدا کردن بورس و مراکز خرید اصلی در کلان شهری چون تهران هر روز بیش از پیش به موضوعی مهم برای ما تبدیل می شود. موضوع ترافیک، شلوغی و مواردی از این قبیل نیز به مشکلات ما اضافه شده است.بنابراین همه ما دوست داریم که خریدی آسان و بدون دغدغه را تجربه کنیم. این که ساعت ها زمان خود را بدون نتیجه دلخواه از دست بدهیم کلافه کننده خواهد بود. بسیاری از پدر و مادرها برای خرید لباس کودک و سیسمونی سعی دارند به مراکز اصلی و بورس این محصولات مراجعه کنند چون علاوه بر تنوع، انتخاب لوازم ضروری نیز آسان تر می شود. شما با این کار به راحتی می توانید در وقت خود نیز صرفه جویی کنید. تهیه پوشاک و انتخاب سیسمونی برای اکثر پدر و مادرها بسیار مهیج است. چیزی که در این بین بایستی به آن توجه شود این است که این لذت شیرین گاهی با خستگی و پیدا نکردن محصولات مورد نظر کسل کننده می شود. ما امروز در بخش سبک زندگی  در خدمت شما هستیم تا 8 مرکز اصلی خرید پوشاک کودک را به شما معرفی کنیم. پس تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

پاساژ جمهوری

دو مرکز خرید پوشاک کودک در این خیابان واقع شده است. از مزیت این فروشگاهها قیمت معقول و مناسب آن است. اگر به دنبال مجموعه ای هستید که بتوانید خریدی به صرفه و اقتصادی داشته باشید این پاساژ را از دست ندهید. انواعی از اسباب بازی و پوشاک مختلف در بازه های سنی متفاوت را از اینجا پیدا می کنید.

ادامه مطلب اینجا

سلام خانمای موفق و زیبا
من میخوام تولیدیمون رو بهتون معرفی کنم

من تولیدی پوشاک بچگانه دارم کیفیت و قیمت کارم رو حتما باید ببینید که چقدر عالی هست 

اگه اومدی توی کانالم قیمت هارو دیدی شرط میبندم مغازتو پر میکنی از اجناس تولیدیمون

تولیدیمون مشهده 

ارسال همه روزه با پست(5تا7روزه)،تیپاکس(3تا5روزه) و اتوبوس(2روزه) داریم که با پست رایگان هست

@Asadi20آیدی تلگراممون

09051315774شماره تماس 

مدیریت اسدی