2777
2789
عنوان

مدل بینی عمل شده

1745 بازدید | 45 پست

سلام دوستان  بینیمو سه ماهه دکترم نیمه عروسکی عملکرده .نوکش گرده گرد.قوس داره و یکمی سربالاست ..دلم میخواد نیمه فانتزیش کنم یکم تیز بشه و پروجکشن اضافه بشه بهش اولا نظرتون بینی تیز بهتره یا گرد دوما بنظرتون اگه از دکتر خودم بخوام ترمیم کنه هزینه میگیره ازم به جز کلینیک ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عمل ترمیم بعد از یکسال انجام میشه 

در ضمن مدل تیز 

از مد افتاده 

الان همه عاشق بینی طبیعی هستن

تا فیسشون حفظ بشه

حالا باز شما صاحب اختیارید

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗

تیز اصلا ترمیم بله خب پول میگیره چون کاردکترت مشکلی نداره خودت میخوای مدلشوعوض کنی دکتر دیگه هم هزینش بالاتره بری؛مدل هم فقط نیمه فانتزی رو قبول دارم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️