2777
2789
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا من اومدم خونه پدر شوهرم خودشم سرکاره،بنظرتون الان که اومد چطوری رفتارکنم باهاش

سرسنگین باش...چ حقی داره درمورد مادرت بد بگه بهش اجازه نده دلم واس مامانت سوخت😑

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

البتع اگه اخلاقش همیشه همینطور سگیه کار دست خودت ندی اوضاع بدتر بشه بزار وقتی رفتی خونه خودت ناراحتیتو بهش بگو اینکه دلیل نمیشه چون شوهرت با باجناقش قهره توام با خاهرت قطع رابطع کنی حتی وقتی تو خونه پدرت با هم روبرو میشید..خیلی بی منطق و بی اخلاقه 

شما نباید حرفهای شوهرت را به پدر و مادرت منتقل میکردی،درضمن یک سلام و احوالپرسی با خواهرت و شوهرش میکردی،بعد میرفتی خونه پدرشوهرت و در مورد این مسائل به شوهرت چیزی نمیگفتی،

الان بنظرم‌چیزی نگو و سکوت کنی بهتره تا مرور زمان مسائل را حل کنه.شما خیلی مطیع همسرت هستی،بنظرم بهتره چیزی نگی