2777
2789
یک سایت جدید باز شده داخل اون عطریات کلو مخصوص کودکان رو داره و تمام محصولاتش اورجینال است
من از اون خرید کردم وعضوتش رو هم دارم .
خرید از سایت هم آسون هست وهم اینکه بعد از تحویل کالا پولش را پرداخت می کنید.
آدرس سایت http://www.zshop.ir/index.php?categoryID=119

رومین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون اگه مهد خصوصی بذاری تعداد بچه ها شاید کمتر باشن و رسیدگی بیشتر اما من خودم از پیش دبستانی مدارس دولتی دیدن کردم که اصلا چنگی به دل نمی زد تعداد بچه ها حدود 30 نفر بودن و جای تاریک و نمور و وسایل گرمایی هم در حد بدی بود ( محیط کلاس سرد بود) تازه این مال شمال شهر تهرانه وای به حال جاهای دیگه
اینها رو که دیدم بفکر افتادم پسرم رو مدرسه غیرانتفاعی ثبت نام کنم البته 3 مدرسه دولتی خوب هم پیدا کردم
با همه این حرفا بازم بستگی به مهدش داره که چقدر رسیدگیشون خوب باشه به نظر من تو اگه پسرت رو اول مهد ثبت نام کنی بعد از 1 سال جاشو عوض کنی شاید زیاد تغییر محیط براش جالب نباشه از اول پیش دبستان و کلاس اول را یکجا ثبت نام کن تا بچه دو هوا نشه
پسر منم خیلی توسری خوره هر کاری می کنم نمی تونه از خودش دفاع کنه میترسه مربیش ببیندش اینم برام یه معضلی شده با روانشناس مهد صحبت کردم داره روش کار می کنه تا شاید بتونه تواناییهای اونو در این زمینه تقویت کنه زیاد نگران نباش با مشاوره گرفتن از یه روانشناس خوب همه چیز درست می شه
من بلاخره همین امروز پسرم رو ثبت نام کردم

اومدم خبرش رو بدم

بعد از کلی رایزنیهای بیشمار تصمیم گرفتیم مدرسه غ انتفاعی ثبت نامش کنیم

به هزار و یک دلیل

با مشاور صحبت کردم و مجاب شدم که برای پسر من آمادگی تو مدرسه مناسبتره