2777
2789
عنوان

مادرم خیلی بی انصافه و بین بچه هایش فرق میزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 8631 بازدید | 170 پست
عزیزم هیچوقت نزار همسرت بفهمه اونا حامی تو نیستن چون اگه بهترین مرد هم باشه سو استفاده میکنه

من بروز  نمیدم....ولی خوب ایشونم  بچه نیست‌......ماها  تلفن من زنگ  نمیخوره.......میفهمه دیگه  .....چند وقت  پیش  بعد چندین  مدت تلفنم  زنگ  خورد  اولش  فکر میکرد  زنگ  گوشی  خودشه .....چون  اصلا  هیچ  وقت  گوشی من  زنگ  نمیخوره که صدای بده........

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاءالله خوشبخت باشید...از زندگی متاهلی راضین؟

شکر .....خدا  همسر  بی آزاری  بهم داد....ولی همیشه  یک طرف زندگی  آدم  خالیه ....وقتی  برمیگردی  به زندگی  گذشته  نگاه میکنی  میبینی  هیچ وقت  هیچ کسی  نیست ...پشتت  همیشه  خالیه ...مثل پرت گاهی  تو لب شی  از پشت  هیچی  نیست  هیچی..

خیلی عجیبه برام،،، اصلا نمیتونم هضم کن ماجرا رو

منو خواهرم امشب یه بحث کوچولو داشتیم مادرم صورتشو بهم گره زد و بعد چند دقیقه دقیقا حرف خواهرمو زد و منو خورد کرد ینی غیر مستقیم گفت حق با اونه دیگه فکرشو بکن حتی سر یه مسئله کوچیک هم نمتونه خودشو نگه داره و دخالت نکنه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
از بچگی خیلی سخت میشه...چقدر قوی بودید ماشاالله  والله صبر میخواد

من مادرم وقتی خاهرم کوچیک بود بارها داغش کرد بارها به قصد کشت کتکش زد الآنم بزرگ شد با محبت الکی به خودش وابسته ش کرد به حدی که زندگیشو خراب کرد و خواهرم مثل رباط شده بارها عاشق شده و میخاسته ازدواج کنه اما وقتی مادرم میگه نه اونم زود میزنه زیر همه چیز و میگه نه 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
به خاطر این مسئله فقط؟ بابا ارزش نداره، بیخیال خودتون و همسرتون با هم خوش باشین، کافیه

این  مسئله   فقط  یک  موضوع  نیست  یک لحظه نیست.......تمام  کودکی  من بود......تمام  فکر من  همیشه درگیر  بود  .بعد ازدواج    تمام  فکر ذکر من بود  گاه بی گاه   رفتار  فرق  بین همسرمو  بقیه رو  حس میکردم

.....میگن  کاسه  فقط نیاز  به یک  قطره داره  برا سر ریز شدن...

خدا براشون نسازه هی نمیکنن جلو شوهرم حفظ ظاهر کنن مدام منو خورد میکنن

خب توام نرو تا بفهمن،بزرگتر تا وقتی بزرکتره که بزرگی خودشو حفظ کنه،برای چی بعد از ازدواجت هنوز پول میدی بهشون،خوبی بیش از حد باعث توقع بیجا میشه

لطفا یه مدت سرد شو و نرو بعدا مطمئن باش ازت دلیل میپرسن گرچه شماهم بچشی و قطعا خیلی دوستت داره اما روششون صحیح نیست

لطفا از پیج کاریم حمایت کنیدیه آنلاین شاپ با لباسای زنانه ی شیک و پیک مخصوص خانمای خاص پوش و خاص پسند😍mezone__pinarممنون میشم با فالو و لایک و کامنت این خواهرتون رو حمایت کنید،نیاز مند یاری تکککک ب تککککتون هستم الهی که خدا به کسب و کار و زندگی همتون رونق و برکت بده🤲🤲🤲🤲