2777
2789
عنوان

شما برا دخملاتون لاک میزنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1924 بازدید | 87 پست
شما روحیتون شاعرانس از فن بیانتون مشخصه کمی یاد بچه هامون بدیم که جلب توجه از نامحرم کار خوبی نیست ...

اولا دنیا واسه انسان ساخته شده (:

و انسان آزاده آفریده شده (:

انسان هم شامل جنس مونث ومذکر میشه 

این ازاین 

دوما هیچکی برده دیگری نیست که حق زندگیو از دخترا بگیریم بعد بگیم چون فلان پسر جذب میشه .....

همه حق زندگی و شادی وازادی دارن نمیشه بخاطر مردا ظلم کنین به دخترا 

این یه نوع مردسالاریه🙂✌️ 

• (:🧸🔗.     U̶̶N̶̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶D̶̶E̶̶A̶̶D̶ ̶I̶̶S̶̶N̶’̶T̶ ̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶A̶̶L̶̶I̶̶V̶̶E̶!☻ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در این مورد نظر خاصی ندارم  ولی یه بار تو ایستگاه اتوبوس یه دختر هجده نوزده ساله با دستای سفید ...

عزیزم خانما زیبایی بیشتری نسبت به آقایون دارن و آقایون هم بصری هستن سریع جذب ظاهر چ زیبایی میشن نمی‌دونم.چرا برای یه عده عجیبه 

☺️☺️ دخترن دیگه عاشق همین کارا هستن.  من به دخترم گفتم هر وقت اندازه مامان شدی رژلب بزن فعلا ک ...

من دیدم خیییلی دوس دارن رژ بزنن ، یه رژ بدون سرب براشون گرفتم گاهی اجازه میدم بزنن! ولی الان رفتن سراغ وسایلای خودم😄

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
بله دیدم که میگم اگر راس میگن چرا فقط تو خونه لاک نمیزنن؟😂😂

هیچ ربطی به عقده نداره

یک سری خانوم ها هستن متاسفانه در خانواده مذهبی افراطی چشم به جهان گشودند که از بس منع شدند و این افکار فرو شده در مغز و جانشون که میگن لاک مال جلب توجهه 

اگر زنی به زیبایی دست و بدنش برسه عقده نیست نشانه دوست داشتن خودشه

ادمها همیشه در ظاهر وقتی اراسته و تمیز باشن اعتماد به نفس بالاتری دارن تا نسبت به اینکه دستهای خشک و لباس های چروکیده و هر چیزی 

البته صراحتا منظورم شما نبودید کلی گفتم

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
اتفاقا دخترم ناخون هاش رو میخورد لاک  قرمز گرفتم زدم دیگه نخورد الان همیشه میزنم 3سالشه تازه وق ...

وای خدا 😍قرطی خانم🥰😍 چقدر تو این سن خوشمزه هسن😍

بله دیدم که میگم اگر راس میگن چرا فقط تو خونه لاک نمیزنن؟😂😂

چون نمیشه هی پاک کرد برا بیرون رفتن 

چطور شما بیرون رفتنی یه شونه ب موهات میکشی 

لباس مرتب میپوشی لاک هم همونه 

البته من خودم نمیزنم کاشت هم ندارم 

ناخن هامم کوتاهه 

شوهرم مق شما کوته فکره نمیزاره 

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
اولا دنیا واسه انسان ساخته شده (: و انسان آزاده آفریده شده (: انسان هم شامل جنس مونث ومذکر میشه&nb ...

عزیزم من ازم معتقدی هستم و در کنارش ازادانه دارم توی اجتماع بدون هیچ عقده و محدودیتی زندگی میکنم

میدونی به سطحی از درک رسیدم که تو خونه به بهترین شکل هستم ولی بیرون خوددار و محتاط برای حفظ خودم و زندگی زنانی دیگه

توی قران گفته شده زینتتون رو از مردان نامحرم بپوشونید پس هیچوقت نمیام به جنگ با خدا پاشم

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
من دیدم خیییلی دوس دارن رژ بزنن ، یه رژ بدون سرب براشون گرفتم گاهی اجازه میدم بزنن! ولی الان رفتن سر ...

آخه میترسم بزارم تو خونه بزنه بعد عادت کنه از این سن بخواد بیرونم بزنه. یوقت جایی میبینم تو مهمونی واسه دختر بچه رژ لب زدن خیلی بدم میاد. فعلا بهش گفتم خوب نیست واسه تو ضرر داره. خودشم میگه آره واسه من ضرر داره قدم اندازه مامانو بابام شد میزنم😂

خدایا شکرت...از چه روزهایی گذر کردم و تو همیشه حواست به من بود❤️
عزیزم خانما زیبایی بیشتری نسبت به آقایون دارن و آقایون هم بصری هستن سریع جذب ظاهر چ زیبایی میشن نمی‌ ...

خو تا. این حد چشم چرونی هم درست نیسا😂 

هیچ ربطی به عقده نداره یک سری خانوم ها هستن متاسفانه در خانواده مذهبی افراطی چشم به جهان گشودند که ...

درسته از این عقیده متنفرم زن ها نباید کاری کنن و نباید به خودشون برسن که یه وقت خدای نکرده مرد ها جذب نشن  تا یکی می بینیم که به خودش رسیده فکر می کنیم عقده توجه داره

میخرم براش که عقده ای نشه تا وقتی کوچوله میزنم ولی وقتی بزرگ شده و به فهمش رسید میگمش وقتی میخوای ب ...

چشم هرزه:/

زیبایی:/

لاک:/

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!